Άνετη νίκη της ΑΕΛ (video)

Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία μετά το άνετο 3-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας θέλει νίκη την Μ. Τετάρτη απέναντι στα Τρίκαλα, για να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή της!

Το απόγευμα ήταν πολύ άνετο για την ΑΕΛ, με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, να μπαίνει δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7′ να έχει δοκάρι με τον Βέρτζο που προ κενής εστίας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, στο 20′ ήρθε διακοπή στο ματς λόγω ενός πανό που είχαν σηκώσει οι οργανωμένοι της ΑΕΛ.

Μετά από δύο λεπτά αυτό κατέβηκε, όμως ένα λεπτό αργότερα ανέβηκε και πάλι με αποτέλεσμα ο διαιτητής να φύγει μαζί με τους βοηθούς του για τα αποδυτήρια. Μετά από 6λεπτη διακοπή το παιχνίδι άρχισε και πάλι και είχε γκολ για την ΑΕΛ!

Ο Μαρουκάκης με κεφαλιά βρήκε τον Ροβίθη, αυτός με νέα κεφαλιά τον Ουρτάδο, που την κατάλληλη στιγμή του γύρισε την μπάλα και από κοντά ο δεύτερος έκανε το 1-0 στο 23′. Δυο λεπτά αργότερα και πάλι ο Ροβίθης βρήκε δίχτυα. Ο Κουτσιανικούλης πέρασε στον Ροβίθη που προ κενής εστίας έκανε το 2-0. Στο 31′ ο Μαρουκάκης έφτασε κοντά στο 3-0, όμως ο Κουτσόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να έχουν κρατημένο το πόδι τους στο γκάζι. Στο 54′, ήρθε και το 3-0 μετά από υπέροχη ενέργεια και καταπληκτικό τελείωμα του Μαρουκάκη. Κάπου εκεί το παιχνίδι… έσβησε, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ άρχισαν να σκέφτονται το ματς με τα Τρίκαλα και το 3-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Πλέον η ΑΕΛ πάει στα Τρίκαλα με έναν και μοναδικό στόχο. Τη νίκη που θα της σφραγίσει και μαθηματικά (με δεδομένη την τιμωρία του Απόλλωνα) την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ!

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς (50′ Κομεσίδης), Βέρτζος (72′ Κοντοχρήστος), Μπανούσης, Ναγιάρ, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Ουρτάδο (27′ Λαμπρόπουλος), Μαρουκάκης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας (46′ Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (46′ Τζέκος), Κόντος, Μπλέντι, Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Σκαθαρούδης, Τσούκαλος (62′ Τζάνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις