Προς αλλαγή ημέρας το ντέρμπι ΑΣΑ – ΝΙΚΗ

Η εισήγηση της Αστυνομίας να διεξαχθεί το παιχνίδι ΑΣΑ – Νίκη Βόλου “κεκλεισμένων των θυρών” έχει ενεργοποιήσει ώστε να βρει εναλλακτική λύση.

Αν και η Αναγέννηση Καρδίτσας υπολόγιζε πως το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου θα γίνει στην έδρα της, εντούτοις οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο δεν έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα ο αγώνας να ορίζεται στο “AEL FC ARENA”. Οι “κιτρινόμαυροι” επέλεξαν το συγκεκριμένο γήπεδο, γιατί την ίδια αγωνιστική η ΑΕΛ αγωνίζεται εντός έδρας με τον Θεσπρωτό και θα χρησιμοποιήσει το Αλκαζάρ. Θυμίζουμε πως η Αναγέννηση είχε αγωνιστεί με τον Ηρακλή Λάρισας στο ίδιο γήπεδο, ωστόσο χωρίς κόσμο, καθώς σύμφωνα με τις αρχές στο γήπεδο γίνονταν εργασίες.

Η διοίκηση της ΑΣΑ επέλεξε το AEL FC ARENA για να μπορεί να φιλοξενήσει τον κόσμο της, όμως η εισήγηση της Αστυνομίας είναι αρνητική καθώς την ίδια ώρα θα διεξάγεται λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα το ματς της ΑΕΛ με τον Θεσπρωτό.

Οι διοικούντες των κιτρινόμαυρων ήδη κινούνται στην κατεύθυνση να αλλάξουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και αυτός να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, ώστε να μην συμπίπτει μ’ αυτόν της ΑΕΛ. Αν το αίτημά τους θα γίνει αποδεκτό θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις