SL2: Αλλαγή έδρας και ημερομηνίας για αγώνες του Βορείου ομίλου

Για μία αλλαγή ημερομηνίας και μία αλλαγή έδρας για τον Βόρειο όμιλο, ενημέρωσε το γραφείο Τύπου της SL2.

Το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΣΑ και τη Νίκη Βόλου θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 3 μ.μ., στο AEL FC ARENA αντί της Κυριακής όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ενώ το παιχνίδι Παναθηναϊκός Β’ – Πανσερραϊκός θα πραγματοποιηθεί στο “Γ. Καμάρας” και όχι στη Λεωφόρο. Να σημειώσουμε πως εισιτήρια για το ματς της Αναγέννησης με τη Νίκη θα πωλούνται μόνο στην Καρδίτσα όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2 ΑΝΑΓ.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ της 5ης αγωνιστικής , κατόπιν αιτήματος της Δ/νσης Αστυνομίας Λάρισας (Αρ.Πρωτ: 5430/22/2476340) , θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 03/12/22 στις 15:00 στο γήπεδο AEL FC ARENA αντί για την ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12/22 όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγώνας του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ της 5ης αγωνιστικής , θα διεξαχθεί την Κυριακή 04/12/22 στις 15:00 στο γήπεδο «Γ.ΚΑΜΑΡΑΣ» αντί για το γήπεδο «ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» όπως αρχικά είχε προγραμματισθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις