Μπράτσος: Να διατηρήσουμε τη θέση μας στη εξάδα και να διεκδικήσουμε την Ευρώπη


Μοιράσου το άρθρο

Ο Κώστας Μπράτσος, τεχνικός του Βόλου, μίλησε στο Metropolis για την πορεία της ομάδας αλλά και τους Κούτσια που παίζει στον σύλλογο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και τον Πάολο Φερνάντες που συνεχίζει στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τη διακοπή: «Είναι μια σύνθετη διαδικασία, αυτό το μεγάλο διάστημα που έχουμε να προετοιμαστούμε μεταξύ των δύο γύρων και ανάμεσα στη διακοπή του Μουντιάλ. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την φυσική μας κατάσταση και να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο προπονητικό μας περιεχόμενο. Ετσι, επειδή ασχολούμαστε κατά βάση με αυτό δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δούμε Μουντιάλ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη Πορταριά για την προετοιμασία μας».

Για τον Φερνάντες και την μετακίνησή του στην ΑΕΚ: «Θα μας λείψει σαν προσωπικότητα. Είναι ένα παιδί που είχε ευχάριστη παρουσία στα αποδυτήρια, από εκεί και πέρα όμως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να προοδεύει. Γενικότερα, μας ικανοποιεί που οι παίκτες φεύγουν προς τα επάνω.

Για την ικανότητα του Βόλου να βοηθάει τους παίκτες να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα: «Η χημεία και το καλό κλίμα βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον. Είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε κάθε παίκτης να εντάσσεται σε αυτήν. Αυτό είναι και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του Βόλου».

Για τον φετινό στόχο του Βόλου: «Αυτή την στιγμή στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη θέση μας στην εξάδα. Αν την κρατήσουμε, θέλουμε να διεκδικήσουμε και την Ευρώπη. Με συνεχή προσπάθεια και πόντο με τον πόντο».

Για τον Γιώργο Κούτσια: «Ο Κούτσιας είναι ένα σοβαρό και προσηλωμένο παιδί. Το δείχνει στις προπονήσεις και για αυτό κερδίζει χρόνο συμμετοχής. Εχει γίνει αποδεκτός από τα αποδυτήρια και είναι πολύ αγαπητός από τους υπόλοιπους παίκτες. Από εκεί και πέρα ελπίζω να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις