Αρνητικό ρεκόρ 10ετίας για τον Ολυμπιακό Βόλου η συγκομιδή ενός γκολ σε τρία παιχνίδια

Τέσσερις βαθμούς έχει αποσπάσει ο Ολυμπιακός Βόλου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μετά την ισοπαλία την περασμένη Κυριακή στο Κεραμίδι Πιερίας (0-0) από τον τοπικό Εθνικό.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το οποίο αποτελεί αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας για την ομάδα στα πρωτάθλημα που έχει αγωνιστεί. Είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να λύσει το βολιώτικο συγκρότημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, με ομαδική δουλειά μέσα στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός και να μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί, αν και στο ματς με τον Εθνικό δεν υπήρξε κάποια ευκαιρία από αυτές που τις χαρακτηρίζουμε κλασική.

Ο Κώστας Σιουμουρέκης είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς μέχρι την περασμένη Κυριακή αυτό το ρεκόρ το κατείχε ο Ηλίας Σταμπουλής.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το ρεπό της Τρίτης από σήμερα μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την πρωτοπόρο του ομίλου Κοζάνη, η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις