Πλήρης ο Βόλος μεσοεπιθετικά εφόσον αποκτηθεί και ο Τσιρίνος

Ο Μίκαελ Τσιρίνος άμεσα θα έρθει στον Βόλο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στου “κυανέρυθρους”, αφού πρώτα περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Άλλωστε, στον Βόλο επιθυμούν ο Τσιρίνος να αρχίσει προπονήσεις το προσεχές διάστημα, προκειμένου να έχει μπροστά του χρόνο να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας και να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με την έναρξη του νέου έτους.

Εφόσον αποκτηθεί ο Τσιρίνος και μετά την απόκτηση και του Αργεντινού Έντσο Γκάγκι, ο Βόλος θα έχει αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές για τη θέση του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος θα συνεχίσει, ως γνωστόν, την καριέρα του στην ΑΕΚ. Επίσης, στην ομάδα υπάρχει και ο Αντονί Νοκέρ, με τον Βόλο να είναι πλήρης στα άκρα της επίθεσης, αν λάβουμε υπόψη ότι ως ακραίοι επιθετικοί αγωνίζονται οι Ντέλετιτς, Μεσκίδα και Βίκτορ Φερνάντες, με τους δύο πρώτους να παίζουν και πίσω από τον φορ.

Από εκεί και πέρα, στις προθέσεις της διοίκησης, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, είναι να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα, με την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη ποδοσφαιριστής, ίσως και δύο.

Είναι, δε, πολύ πιθανό να έχουμε μία ή δύο αποχωρήσεις από το βολιώτικο συγκρότημα, παικτών που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Βόλο και φαίνεται να μην βρίσκονται τα πλάνα του Κώστα Μπράτσου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις