Καρασάββας: “Οικογένεια στην Ανάληψη”

Το δυναμικό ξεκίνημα της Ανάληψης στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ σχολίασε, μέσω του goalpost.gr, ο καλαθοσφαιριστής των “κυανέρυθρων”, Χρήστος Καρασάββας.

Αναλυτικά:

“Η Ανάληψη είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην πόλη του Βόλου. Η χρονιά ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό, από πλευράς μας, το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο στα ενδότερα της ομάδας μας και, κατά γενική ομολογία, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για μία πολύ καλή πορεία στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στην αρχή, αλλά οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει, εντός της ομάδας, μας έχουν κάνει οικογένεια και, σταδιακά, ξεπερνάμε τα περισσότερα εμπόδια. Η ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά, φοιτητές και μαθητές. Ο coach Καραγιώργος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και ένας πολύ καλός προπονητής με εμπειρία στα παρκέ και μας καθοδηγεί άριστα στο δύσκολο πρωτάθλημα, το οποίο λαμβάνουμε μέρος. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, βλέπουμε έναν “τελικό” μπροστά μας κάθε Σαββατοκύριακο. Διοίκηση, προπονητής και παίκτες είμαστε μια γροθιά και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις