Τάσος Καραγκιόζης στο goalpost.gr: Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό αλλά και για Νίκη και Βόλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει, το προσεχές Σαββατοκύριακο, την πρωτοπόρο Κοζάνη, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τον πορτιέρε του προσεχούς αντιπάλου των ερυθρολεύκων, Τάσο Καραγκιόζη, να μιλά στο goalpost.gr, για το παιχνίδι που έρχεται, αλλά και για το βολιώτικο ποδοσφαιρικό του παρελθόν, σε ΝΠΣ Βόλος και Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

Για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας του, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου:

“Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες, σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό, όμως, δε σημαίνει κάτι για εμάς, ούτε επαναπαυόμαστε. Ακολουθούμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας και, μέρα με τη μέρα, μέσα από τις προπονήσεις, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου κάθε Κυριακή να βγαίνουμε στο γήπεδο πάντα έτοιμοι για τη νίκη. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα κι αυτό βγαίνει στο χορτάρι. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, μια ιστορική ομάδα. Καθαρή αγωνιστική εικόνα του δεν έχω, εξαιτίας της περιορισμένης τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος, γνωρίζω, όμως, ότι έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες και θα γίνει, σίγουρα, ένα καλό παιχνίδι”.

Για το πέρασμά του, κατά το παρελθόν, από ΝΠΣ Βόλος και Νίκη Βόλου:

“Στον Βόλο έχω αγωνιστεί για τον ΝΠΣ Βόλος, στην Α’ Εθνική, κι έπειτα και στη Νίκη Βόλου. Αυτό που μου μένει από την πόλη είναι πως οι Βολιώτες αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Στον ΝΠΣ Βόλος, όταν πήγα, ήταν μία καινούρια ομάδα ακόμα, πλέον έχει αποκτήσει σταθερή αξία στην Α’ Εθνική, με επιτυχημένες αγωνιστικές πορείες. Η Νίκη Βόλου είναι μια ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο και πολύ πάθος γύρω της. Είναι, πραγματικά, ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι και για τις δύο αυτές ομάδες. Εύχομαι και στον ΝΠΣ Βόλος και στη Νίκη Βόλου να κατακτήσουν τους στόχους τους φέτος, ο πρώτος να “κυνηγήσει” την Ευρώπη και η δεύτερη να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που πραγματικά αξίζει, στην Α’ Εθνική”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις