Νίκη γοήτρου… και ουσίας, επιθυμούν στη Σκιάθο επί της Σκοπέλου

Με πίστη για τη νίκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Σκιάθου για το σημερινό αγώνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν υπέρβαση κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα γι αυτό το παιχνίδι…

Άλλωστε, δεν πρέπει να παραλείπουμε το γεγονός, ότι το ίδιο διάστημα όλοι έχουν ιδιαίτερα αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς προετοιμάζονται εντατικά για την περίοδο του Πάσχα, αλλά και την τουριστική περίοδο που ακολουθεί!
Ό προπονητής των Σκιαθιτών, Βασίλης Μυγδαλάκης, δήλωσε σχετικά στο “goalpost.gr”.
“Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για κάθε ενδεχόμενο, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα η ομάδα να πέσει κατηγορία. Συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και συμφωνήσαμε να κάνουμε την προσπάθειά μας. Να δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, διότι είναι το τελευταίο παιχνίδι μας και πρέπει να κλείσουμε την σεζόν αξιοπρεπώς, με μια πολύ σημαντική νίκη. Άλλωστε, για να είμαστε ειλικρινής, μια αναμέτρηση μεταξύ Σκιάθου και Σκοπέλου πάντα εμπεριέχει το στοιχείο του γοήτρου…”
Σε ότι αφορά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει στη σημερινή αναμέτρηση μας απάντησε. “Η ομάδα μας έχει μεγάλο ροστερ και μπορεί ανακαλύψει κάθε απουσία. Οποσδήποτε, όμως, η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας, του Σκέμπι που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δεν μπορεί ναι είναι αμελητέα. Παρόλα αυτά όσα παιδιά αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτύχουμε τη νίκη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις