Χριστομάνος στο goalpost.gr: “Η δυναμική της ομάδας θα επιστρέψει”

Έναν μίνι απολογισμό της απόδοσης της ομάδας του, στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές στην Α1 ΕΣΚΑΘ, πραγματοποίησε, μέσω του goalpost.gr, ο καλαθοσφαιριστής του Ίωνα, Αντώνης Χριστομάνος.

Αναλυτικά:

“Η χρονιά φέτος ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες, για εμάς, με ένα πολύ καλό ρόστερ, το καλύτερο ίσως των τελευταίων 2-3 ετών, σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το περσινό που ήταν ήδη πολύ δυνατό. Το πολύ δύσκολο κομμάτι που ανέλαβε ο coach Τσαβές ήταν το ότι έπρεπε να κάνει μια ομάδα με πάνω από τους μισούς παίκτες να είναι καινούριοι, να “δέσουν” μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό σιγά-σιγά ξεκίνησε να γίνεται, αλλά ακολούθησε ένα τεράστιο πρόβλημα με τραυματισμούς. Είχαμε δύο μακροχρόνια τραυματίες και, στην πορεία, προέκυψαν και άλλοι 3-4 σοβαροί τραυματισμοί βασικών της ομάδας, οι οποίοι είναι ακόμη τραυματίες, που αυτό έκανε κατά πολύ δυσκολότερο το έργο του προπονητή και των παικτών.

Εγώ, προσωπικά, είμαι με θλάση στην γάμπα και δεν έχω κάτσει εκτός, γιατί δεν υπάρχουν παίκτες να συμπληρώσουν τα κενα, και παίζω τραυματίας εδώ και σχεδόν δύο μήνες, όπως και ο Καλογερόπουλος που έχει κάκωση στο δάχτυλο στα τελευταία ματς. Με μερικά ατυχή αποτελέσματα, επηρεάστηκε η ψυχολογία της ομάδας, η οποία με άλλο ροστερ ξεκίνησε και με άλλο έχει καταλήξει να αγωνίζεται, τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα σιγά-σιγά βρίσκει την συνοχή που χρειάζεται παρ’ όλες τις αντιξοότητες. Οι παίκτες στηρίζουν απόλυτα τον προπονητή και έχουν εμπιστοσύνη σε αυτόν.

Έχουμε ξεκινήσει με ένα κακό ρεκόρ νικών, αλλά προσωπική μου άποψη είναι οτι με την επιστροφή κάποιων τραυματιών, η δυναμική της ομάδας θα επιστρέψει και θα πάμε πάλι για καλά αποτελέσματα, που θα μας βοηθήσουν στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας που από την αρχή ήταν να πρωταγωνιστήσει και να μπει στα πλέι-οφ, ανεξαρτήτως ρόστερ και τραυματιών. Έχει γίνει καλός σχεδιασμός από τον προπονητή για το ρόστερ, απλά δυστυχώς ακόμη φέτος, οκτώ αγωνιστικές μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δεν έχουμε καταφέρει να παίξουμε με φουλ ρόστερ. Η διοίκηση έχει κάνει ό,τι περνά από το χέρι της να είναι κοντά στους παίκτες και τον προπονητή και θα είναι μέχρι τέλους, προσφέροντας ό,τι περνάει απο το χέρι τους για την σωστή λειτουργία της ομάδας.

Η ομάδα θα επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα σύντομα και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που γίνεται, σε μια καινούρια ομάδα, με έναν καινούριο προπονητή που, κακά τα ψέματα, θέλει αρκετό χρόνο για να “στρώσει” και να “ρολάρει” σωστά”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις