Με “όπλο” την έδρα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στην Κοζάνη

Την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Κοζάνη, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός Βόλου στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με στόχο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, σπάζοντας το απόλυτο της μακεδονικής ομάδας (τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια).

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην κάνουν λόγο για άνοδο, καθώς φέτος είναι μια μεταβατική χρονιά για την ομάδα, η οποία απαρτίζεται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο, ο Ολυμπιακός ως ένα από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας θα πρέπει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Δεν θα πρέπει να είναι κομπάρσος και παιχνίδια με δυνατές ομάδες στο γήπεδό του, όπως είναι η Κοζάνη, θα πρέπει να τα κερδίζει, για να αποκτούν οι ποδοσφαιριστές «μέταλλο» και να παίρνουν ψυχολογία.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, με την ομάδα να επιστρέψει στη Νεάπολη για επίσημο παιχνίδι μετά από επτά μήνες, καθώς τελευταία φορά που έπαιξε αγώνα πρωταθλήματος στο συγκεκριμένο γήπεδο, ήταν με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 27/4/2022 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, επικρατώντας με 2-1, με γκολ των Κουντουριώτη και Ξύδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» την Κυριακή, με στόχο να σπρώξει την ομάδα να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με την Κοζάνη συνεχίζεται με προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις