Σε πλήξη εξέλιξη τα μεταγραφικά του Βόλου

Μετά την απόκτηση του Έντσο Γκάγκι, ο οποίος ήδη ακολουθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας και προσαρμόζεται σιγά-σιγά στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον, τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Μίκαελ Τσιρίνος, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του και από τον Ονδούρα θα βρεθεί στην Ελλάδα, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Αυτή τη δυνατότητα του τη δίνει ο Βόλος, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία για σύναψη συνεργασίας για 1+1 χρόνο.

Ο διεθνής με την Ονδούρα μεσοεπιθετικός έρχεται στον Βόλο για να καλύψει, μαζί με τον Γκάγκι, το κενό που αφήνει πίσω του ο Πάολο Φερνάντες, με τους ανθρώπους του Βόλου να έχουν «τσεκάρει» τις ποδοσφαιρικές του αρετές, πριν προχωρήσουν στη συμφωνία μαζί του.

Πρόκειται για έναν δεξιό μεσοεπιθετικό που σκοράρει με σχετική ευκολία (10 γκολ φέτος σε 25 παιχνίδια με την Ολίμπια), ενώ είναι πολύ καλός πασέρ και δημιουργός, αξιοποιώντας επιθετικά τους συμπαίκτες του. Βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, είναι 27 ετών και για τον Τσιρίνος αποτελεί πρόκληση να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Θυμίζουμε, πως εκτός από το πρωτάθλημα της Ονδούρα έχει αγωνιστεί στις ΗΠΑ με την ομάδα του Βανκούβερ, αλλά και στο Μεξικό με τη Λούμπος.

Η άφιξη του Τσιρίνος στον Βόλο αναμένεται άμεσα, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ολίμπια, θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του και να αρχίσει προπονήσεις.

Επίσης, ο Βόλος κινείται για την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, καθώς στόχος της διοίκησης είναι η ομάδα να διαθέτει βάθος στο ρόστερ της, καθώς προβλέπεται έναν πολύ απαιτητικός δεύτερος γύρος στη Σούπερ Λιγκ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις