Με επιτυχία το πρώτο προπονητικό καμπ στίβου ακαδημιών της Νίκης Βόλου (pics)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό διοργανώθηκε το πρώτο προπονητικό καμπ – ημερίδα τριάθλου στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” το Σάββατο 26/11/2022, για τις ακαδημίες του τμήματος, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Συνολικά πάνω από 200 αθλητές/τριες, έδωσαν δυνατό παρών και συμμετείχαν σε τρία αγωνίσματα (ταχύτητα – άλμα – ρίψη) ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία τους. Μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους στα παραπάνω αγωνίσματα, έλαβαν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Γονείς και φίλοι του τμήματος καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των  αθλητών/τριων και απόλαυσαν τους αγώνες.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης “Τα παιδιά συμμετείχαν με σπουδαίες για την εποχή επιδόσεις, κάτι το οποίο που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ακολουθήσουν άλλες δύο ημερίδες καθώς και αγώνες εντός του 2023, εκτός έδρας. Στόχος  για τη φετινή αγωνιστική χρονιά είναι οι αθλητές μας, να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερος αγώνες. Πάγια θέση μας είναι, να φροντίζουμε για το μέλλον του τμήματος με αρωγούς τους γονείς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε”.

Το τμήμα ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την μικρή αθλητική γιορτή του τμήματος και εμψύχωσαν με την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους, τους μικρούς μας αθλητές, καθώς επίσης και όσους συνέδραμαν (προπονητές/τριες, αθλητές/τριες  αγωνιστικής ομάδας, γονείς) στην επιτυχή υλοποίηση των αγώνων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις