Τραυματίες στον Βόλο Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς

Επέστρεψε στη βάση της η ομάδα του Βόλου, ύστερα από μία εβδομάδα μίνι προετοιμασίας στην Πορταριά και οι προπονήσεις, πλέον, θα συνεχιστούν στον Βόλο, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων των «κυανέρυθρων», οι οποίες επαναρχίζουν σε 15 μέρες.
Το προσεχές διάστημα και μέχρι την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Βόλου, οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν φιλικό παιχνίδιμε τη Λαμία εκτός έδρας. Το ματς θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV.
Όσον αφορά τον Τάσο Τσοκάνη, σύντομα ο αρχηγός θα είναι σε θέση να βοηθήσει και πάλι την ομάδα, καθώς έχουν περάσει ήδη τρεις εβδομάδες από τη θλάση στον τετρακέφαλο που υπέστη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο χρόνος κυλά υπέρ του έμπειρου μέσου, ο οποίος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς έχασε επί της ουσίας μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, από τη στιγμή που ακολούθησε η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του Μουντιάλ.
Θυμίζουμε, πως τραυματίας είναι και ο Συμεών Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά την επέμβαση που έκανε για να αποκατασταθεί η ζημιά στους χιαστούς, με τον νεαρό τερματοφύλακα να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.
Επίσης, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, οι οποίο αναμένεται τις προσεχείς μέρες να μπουν και πάλι στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις