Ολυμπιακός Β.: Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Θεοδοσιάδης

Την πρωτοπόρο Κοζάνη υποδέχεται αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα, έτσι ώστε να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετρά μόνο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με τον Ολυμπιακό να μην έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, από τη στιγμή που η Κοζάνη έχει αποκτήσει ήδη διαφορά πέντε βαθμών από τους «ερυθρόλευκους».

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο, με την τεχνική ηγεσία να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Μένει να δούμε αν θα αγωνιστεί και πάλι ο Φίλιππος Σκοπελίτης ως δεξιός μπακ, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, αλλά κι αν ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα εμπιστευτεί και πάλι θέση βασικού στο νεαρό Κώστα Σιουμουρέκη, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία την περασμένη αγωνιστική.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξουν μία ή δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, ανάλογα και με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα απέναντι στην ισχυρή Κοζάνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις