Μια νίκη μακριά από την άνοδο η Κέρκυρα

Την πέμπτη της νίκη μακριά από την έδρα της, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα με τα οποία ταξίδεψε στο Αίγιο, πέτυχε η Κέρκυρα η οποία απέχει πλέον μια νίκη από την άνοδο της και μαθηματικά στην Super League. Σ΄ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες καλές φάσεις η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, ήταν αυτή που στο 12΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα με το πλασέ του Κόντου, το οποίο δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Αθανασόπουλο.

Η απάντηση από πλευράς Παναιγιάλειου ήρθε στο 35΄,όταν έπειτα από φάση διαρκείας ο Μπουρλάκης δεν κατάφερε να εκμεταλεευτεί την άστοχη έξοδο του Αραμπατζή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, καθώς από το σημείο εκείνο και μετά δεν δημιουργήθηκε κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ οι Φαίακες κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη σε σουτ του Κόντου. Τρία λεπτά νωρίτερα, η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου απείλησε με το μακρινό σουτ του Γκοτσούλια, το οποίο δεν ίχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι Επτανήσιοι ήταν αυτή που πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 63΄ έφτασαν κοντά στο 0-2, το σουτ όμως του Σουάνη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Αθανασόπουλο.

Η φάση αυτή αφύπνισε τους Αχαιούς, οι οποίοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Αραμπατζή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Αρχικά στο 70΄ με τα σουτ των Κολόκα και Λινάρδου να κοντράρουν πάνω σε σώματα αντιπάλων, και εν συνεχεία στο 89΄ με τον Παμλίδη να κόβε τελευταία στιγμή τον Γκούφα προτού αυτός γίνει επικίνδυνος για τα καρέ των φιλοξενούμενων, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (81′ Γκούφας), Λινάρδος (85′ Μαυρόπουλος), Μπουρλάκης (66′ Γκατσέσα), Σκαρτσίλας.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Βλάχος, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Καρντόσο, Ανδρεόπουλος, Κόντος (83′ Γεωργακόπουλος), Παμλίδης, Αρναρέλλης (69′ Μακρίδης), Σουάνης (90’+1′ Φάμπιο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις