Για τη ΝΙΚΗ με Αναγέννηση Καρδίτσας (03/12, 3 μ.μ.)

Με στόχο το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί, σήμερα (03/12) στις 3 μ.μ., στο AEL FC ARENA, η Νίκη Βόλου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου και να αποδείξει πως το αρνητικό ξεκίνημα ανήκει στο παρελθόν. Στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως αν φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τη Λάρισα, τους δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων που θα τους φέρει γρήγορα στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Αναστασίου, ενώ κανονικά μετέχει στην αποστολή ο Πασχάλης Κάσσος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του. Την αποστολή της Νίκης αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Δεληζήσης, Δημητρίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Λογαράς, Τοπαλίδης, Κάσσος, Κριμιτζάς, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Μπάλλας, Γαβριηλίδης, Μέτσε, Κυριακίδης, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Μορέιρα, Σιαφά, Ροχάνο, Μιλούνοβιτς

Επιστροφή στις επιτυχίες θα επιδιώξει η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ Β’, την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους. Για δεύτερη φορά θα αγωνιστεί μακριά από το γήπεδό της καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Η ΠΑΕ έχει μισθώσει λεωφορεία για τη μετακίνηση του κόσμου που θα θελήσει να μεταβεί στο AEL FC ARENA και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ μετά από εισήγηση της Αστυνομίας, δεν θα ανοίξουν εκδοτήρια για εισιτήρια στο γήπεδο της Λάρισας. Οι φίλοι της ΑΣΑ προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από το official store της ομάδας στην Καρδίτσα.

Η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας

Φουστάνας από την ΕΠΣ Μακεδονίας ο ρέφερι του αγώνα

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κώστας Φουστάνας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και Βασιλεία Τσικλητάρη από την ΕΠΣ Πιερίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Μπουτσίκος (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις