Παρέμεινε σε δύσκολη θέση ο Πανελευσινιακός

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, ο Πανελευσινιακός ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στον Κισσαμικό. Τελικά δεν τα κατάφερε και το 0-0 τον αφήνει και πάλι σε πολύ δύσκολη θέση στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Μετά το πρώτο τέταρτο, το παιχνίδι είχε διακοπή λόγω έντασης στην εξέδρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Μετά από τέσσερα λεπτά το ματς άρχισε και πάλι με τον Πανελευσινιακό να φτάνει κοντά στο γκολ στο 35′. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 45′ τελικά ήρθε το γκολ από τον Γιαννιτσάνη, αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει το σημαιάκι και έδειξε οφσάιντ. Έτσι το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου…

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι φάσεις ήταν λίγες, με την ομάδας της Ελευσίνας να έχει και δεύτερο δοκάρι με τον Γιαννιτσάνη. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, εκτέλεσε φάουλ και είδε την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι στο 68′. Οι γηπεδούχοι έμειναν και με 10 παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης του Λίτσου στο 76′ και το έργο τους έγινε πιο δύσκολο. Τελευταία καλή στιγμή του ματς και πάλι με τον Γιαννιτσάνη στο 80′ να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος (73΄Κωνσταντινίδης), Τσίγκρος, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Κακαράς, Λίτσος, Ναούμ (39΄Πόυρνος), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος, Βαϊσχάιμερ (65΄Τσολακίδης).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Πότσι (71΄Μάνιας), Αυγενικού, Ποκόνγκ, Μάντζης (84΄Τσοντάκης), Σκραπάρας (74΄Σαπαλίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις