Μαργαρίτης, Κολίτσι και Διαμαντόπουλος υπέγραψαν στον Ολυμπιακό Β.

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Ανδρέα Κολίτσι (στη φωτό με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Τόρη), ο οποίος το 2009-10 είχα αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό (ως δανεικός τότε από τον Ηρακλή). Ο Αλβανός πορτιέρο πέρυσι είχε…

…αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια με την φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στον Οδυσσέα Κορδελιού, στον Πανσερραϊκό και στην Αλβανική Φλαμουρτάρι.
Επίσης, ανακοινώθηκε η απόκτηση του αριστερού οπισθοφύλακα Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε 11 παιχνίδια με τον Άρη στη Σούπερ Λιγκ, ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε, επίσης με τον Άρη σε 20 ματς στη μεγάλη κατηγορία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Αγρ. Αστέρα, Ναυπακτιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας.
Ανακοινώθηκε ακόμη ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας προπονείται με τους «ερυθρόλευκους». Πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 18 παιχνίδια. Σε προηγούμενη ανάρτηση το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο πως η τεχνική ηγεσία είχε ανάψει το “πράσινο” φως για την απόκτηση του Διαμαντόπουλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Κολίτσι, του Γιώργου Μαργαρίτη και του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.
Ο Ανδρέας Κολίτσης είναι 28 χρόνων (23/2/86) τερματοφύλακας, έχει αγωνιστεί την περίοδο 2009-10 στον Ολυμπιακό Βόλου και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή.
Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι 23 χρόνων (20/6/91) αριστερός ακραίος αμυντικός και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Αρη.
Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος είναι 26 χρόνων (18/11/88) επιθετικός και πέρυσι αγωνιζόταν στη Δόξα Δράμας».

Ο Διαμαντόπουλος με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Γιώργο Ραΐδη.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Βασίλη Εμμανουήλ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις