Δυνατές “μάχες” για τον Βόλο στη δύση του 2022

Τρία απαιτητικά παιχνίδια περιμένουν την ομάδα του Βόλου μέσα στον Δεκέμβριο σε διάστημα δύο εβδομάδων, από τότε δηλαδή που θα επιστρέψουν οι «κυανέρυθροι» στην αγωνιστική δράση.

Πρώτη επίσημη υποχρέωση μετά τη διακοπή, το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο από τα δύο, καθώς θα ακολουθήσει και ρεβάνς τον Ιανουάριο. Οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν πρώτα να παίξουν με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο, σ’ ένα ματς που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, απέναντι σε μια ομάδα που φέτος είναι αήττητη.

Είναι γεγονός, πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα εμφανιστούν οι ομάδες στο πρώτο τους παιχνίδι, μετά από έναν και πλέον μήνα διακοπής.

Μέρα με την ημέρα μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και ο νεοαποκτηθείς Έντσο Γκάγκι, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα προσόντα να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους «κυανέρυθρους».

Την προσεχή Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο φιλικό με τη Λαμία στο γήπεδο «Αθ. Διάκος», ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα πάρει μια πρώτη γεύση από τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, μια και αναμένεται να αγωνιστεί.

Το φιλικό με τη Λαμία θα αποτελέσει ουσιαστικά πρόβα τζενεράλε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τον Κώστα Μπράτσο να δοκιμάζει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει κόντρα στους «πράσινους», στη μετά Πάολο Φερνάντες εποχή για τον Βόλο.

Μέχρι τότε, θα έχουν αποθεραπευτεί οι Ζαν Μπαριέντος και Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, ενώ και ο Τάσος Τσοκάνης θα είναι και αυτός σύντομα σε θέση να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και μέχρι το τέλος του 2022, ο Βόλος θα δώσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και θέλει να μπει δυναμικά στο δεύτερο γύρο. Συγκεκριμένα, στις 22 Δεκεμβρίου οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα στην Τρίπολη σε μια επικίνδυνη έξοδο, καθώς ο Αστέρας είναι πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη. Θα ακολουθήσει το πολύ απαιτητικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στις 29/12, στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να κερδίσουν για δεύτερη φορά φέτος την ΑΕΚ, όπως το έκαναν και στη Ριζούπολη στον πρώτο γύρο, που είχαν επικρατήσει με 0-1, χάρη στο γκολ του Μίλος Ντέλετιτς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις