Ο Ηρακλής πήρε την ισοπαλία… και τον τίτλο του πρωταθλητή, από τον Αλμυρό!

Από σήμερα η Μαγνησία έχει πρωταθλητή κι αυτός είναι ο Ηρακλής Β., καθώς μετά την εντός έδρας νίκη (1-0) της προηγούμενης Τετάρτης , σήμερα απέσπασε ισοπαλία στην έδρα του Γ.Σ. Αλμυρού με 1-1. Η ομάδα του Γ. Φασουράκη βρέθηκε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση την κατάλληλη στιγμή, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και τις συγκυρίες που δημιουργήθηκαν στους δυο αγώνες συνολικά κι έτσι κατάφερε να πάρει τον τίτλο του «υπερπρωταθλητή» Α’ ΕΠΣΘ, μέσα από τη διαδικασία των διπλών αγώνων κατάταξης για την πρώτη θέση…

Οι παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού είχαν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της ανατροπής του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα κι αυτό τους προσέδιδε άγχος. Είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν μετουσιώθηκε σε κλασικές ευκαιρίες και πολύ περισσότερο σε γκολ.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι για μια φορά ακόμη αιφνιδίασαν πετυχαίνοντας πρώτοι γκολ και μάλιστα σε χρονικό σημείο που επιφέρει ψυχολογικό πλήγμα στον αντίπαλο. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (46′) ξεκίνησε μια φάση από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έφτασε στον Τσελεπή, ο οποίος με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε τους αντιπάλους του κι έκανε την κάθετη μπαλιά στον Γιάννη Κοντοβά. Αυτός, αφού βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε ιδανικά στη γωνία προλαβαίνοντας την έξοδο του Πλακαρού κι έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του.

Παρά το εις βάρος τους σκορ οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στο β’ μέρος με πίστη για την ανατροπή του αποτελέσματος. Όμως η ώρα περνούσε, η υπεροχή δεν παρήγαγε φάσεις, ώσπου στο 58′ έγινε σέντρα από δεξιά στο πρώτο δοκάρι και στο ύψος της μικρής περιοχής, όπου ο Βούλγαρης πετάχτηκε, έκανε την κεφαλιά και πέτυχε την ισοφάριση.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, έχοντας την κατοχή της μπάλας κι ελέγχοντας το παιχνίδι, αλλά επί της ουσίας χωρίς να πιέζουν τον Ηρακλή που πήρε το αποτέλεσμα μάλλον πιο εύκολα από ότι θα περίμεναν οι άνθρωποί του.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Πλακαρός, Φαράντος (75′ λ.τ. Τσόγκας), Τσιάτσιος (57′ Κρανάς), Πλαβός , Κυριάκος, Ατζούρης, (46′ Θωμαΐδης), Ράπτης, Μαλισόβας, Χειλάς, Βούλγαρης, Κοντοβάς.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολύμερος, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλίωτης, Μοράλες , Ζαρίφης, Νούσιας (15′ λ,τ. Θάνος), Γκάγκας (65′ Τσουκάλης), Τσελεπής, Μόσιος (60′ Φέζο) Ασλάνογλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις