Καλογήρου: «Εμείς τις εντυπώσεις, ο Ηρακλής την ουσία»

«Απέτυχε παταγωδώς» ανέφερε για τη διαδικασία ανάδειξης του πρωταθλητή ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ηρακλή και την απώλεια τίτλου για την ομάδα του. Ο Λευτέρης Καλογήρου τόνισε πως είναι άδικο για μία ομάδα που είχε 20 συνεχόμενες νίκες, την καλύτερη άμυνα και επίθεση, να παίζει τον τίτλο σε δύο παιχνίδια και συμπλήρωσε πως ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά αν το πρώτο παιχνίδι δεν γινόταν σε τόσο κακό αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λευτέρη Καλογήρου στο goalpost.gr:

«Αρχικά θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Ηρακλή για την επιτυχία της. Εμείς κάναμε επτά πολύ καλούς μήνες και κρίθηκε το πρωτάθλημα σε δυο ημέρες. Αυτό το θεωρώ άδικο ως διαδικασία και γενικότερα πιστεύω ότι η ύπαρξη δυο ομίλων υποβαθμίζει την ποιότητα του ποδοσφαίρου της περιοχής μας και καθιστά τις ομάδες μας πιο αδύναμες σε σχέση με τις ομάδες που προέρχονται από τους άλλους νομούς και διεκδικούν την άνοδο στη Γ’ εθνική, που αποτελεί και τον τελικό στόχο…

Εμείς κάναμε είκοσι συνεχόμενες νίκες, πετύχαμε τα περισσότερα και δεχτήκαμε τα λιγότερα γκολ, όμως ο πρωταθλητής προέκυψε από αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία, όπου οι συγκυρίες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και παράγουν λάθος αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αν το γήπεδο που έγινε η πρώτη αναμέτρηση ήταν καλύτερο και δεν είχε αυτό τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο, που δεν αρμόζει στην διεξαγωγή τελικών πρωταθλήματος όπου θα έπρεπε να διαφημίζουμε το ποδόσφαιρο, όπως επίσης αν στο πρώτο παιχνίδι δεν υπήρχε αυτός ο αέρας, που κατά γενική ομολογία επηρέασε τις προσπάθειες των δυο ομάδων, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Δυστυχώς για εμάς, όμως, η όλη διαδικασία θύμιζε περισσότερο διοργάνωση κυπέλου με νοκ-άουτ παιχνίδια και τελικούς κι όχι διοργάνωση πρωταθλήματος, όπου ο πρωταθλητής θα πρέπει να προκύπτει από μια διαδικασία που διαρκεί όλο το χρόνο. Θεωρώ ότι και στα δυο παιχνίδια υπερείχαμε στις εντυπώσεις, αλλά όχι στην ουσία όπως ο Ηρακλής που είχε το γκολ. Ειδικότερα σήμερα είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και τις φάσεις, όμως πληρώσαμε το μοναδικό λάθος που κάναμε στο παιχνίδι.

Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο, καθώς σήμερα στο γήπεδο μας είχαμε περισσότερα από χίλια άτομα, όταν σε αναμετρήσεις της Β’ και Γ’ εθνικής είναι πενήντα κι εκατό. Ο κόσμος δείχνει ότι θέλει να στραφεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κι εμείς θα πρέπει να αναβαθμίσουμε την ποιότητά του για να τον κρατήσουμε, κάτι που δεν συμβαίνει με την ύπαρξη των δυο ομίλων, που πιστεύω ότι εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως ως ιδέα απέτυχε παταγωδώς…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις