Το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με την Κοζάνη έκανε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους, είχαν ενέργεια, έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους, πίστεψαν στην ανατροπή και θα μπορούσαν να είχαν πάρει το ματς, αν ήταν πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια κι αν ο Τάσος Καραγκιόζης δεν πραγματοποιούσε σωτήριες αποκρούσεις.

Το πρόβλημα στο γκολ, πάντως, εξακολουθεί να είναι ορατό, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να καλείται να το λύσει εκ των έσω, ανακατεύοντας την τράπουλα στην επίθεση.

Ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, με Πιερικό την Κυριακή στην Κατερίνη και Κεραυνό Αγγελοχωρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο Ολυμπιακός θα παίξει και με την Ελασσόνα στις 21/12 στη Νεάπολη.

«Το μυαλό μας είναι στα τρία επόμενα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή, να ετοιμαστούμε και να συλλέξουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις