Μπαδήμας: Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο προπονητής της Κοζάνης, Νίκος Μπαδήμας, εξήρε την αγωνιστική διάθεση που έδειξαν  οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και εξέφρασε την άποψή του, πως ο Ολυμπιακός θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες στον 2ο όμιλο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Προηγηθήκαμε στο σκορ με 1-0, χωρίς να έχουμε κάνει κάποια μεγάλη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος κατάφερε και ισοφάρισε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε και ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, με προϋποθέσεις να πετύχει και δεύτερο τέρμα, με τον τερματοφύλακα μας να αντιδρά πάρα πολύ καλά. Πιστεύω, ότι και εμείς είχαμε κάποιες περιπτώσεις στο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Θεωρώ, ωστόσο, δίκαιο το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων.
Πιστεύω, ότι έπαιξαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Από την αρχή είχα την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στον όμιλο. Λόγω ιστορίας και ποιότητας, θα είναι μία ομάδα που θα είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία.
Εμείς θέλουμε να πετύχουμε, ότι δεν καταφέραμε πέρυσι. Αυτό που αφαιρέθηκε άδικα από την ομάδα, η οποία κέρδισε την άνοδο μέσα στο γήπεδο και δεν την πήρε. Φέτος θέλουμε η Κοζάνη να πρωταγωνιστήσει και να πάρει το πρωτάθλημα.
Έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, ο στόχος είναι η άνοδος, όμως, όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Μία ομάδα πρέπει να αποδεικνύει μέσα στο αγωνιστικό χώρο πόσο καλή είναι και στο τέλος θα δει πού μπορεί να φτάσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις