Το καταστροφικό τελευταίο πεντάλεπτο

Πέντε αγωνιστικές ολοκληρώθηκαν στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη Νίκη Βόλου να βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς. Η πορεία της βολιώτικης ομάδας είναι αντιστρόφως ανάλογη με τους στόχους που έχει θέσει στην αρχή της χρονιάς και άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο αναζητούν τις αιτίες του άσχημου ξεκινήματος.

Μπορεί η γενική, αγωνιστική εικόνα της ομάδας να μην είναι η καλύτερη όμως στα μέχρι τώρα παιχνίδια της, δεν ήταν χειρότερη από αυτή των αντιπάλων της. Ωστόσο στο τέλος της ημέρας οι βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε και οι αντίπαλοι πήραν τη μερίδα του λέοντος.

Πέρα από τα κενά διαστήματα στους μέχρι τώρα αγώνες της, η Νίκη «πληρώνει» το καταστροφικό τελευταίο πεντάλεπτο των πρώτων ημιχρόνων, έχοντας δεχθεί τέρμα στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια.

6.11.22

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου 2:0
45’, 80’ Τσουκάνης

Στη Νέα Ευκαρπία έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Τσουκάνη στο 45’. Παρά την προσπάθεια, όχι μόνο δεν γύρισε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά έμεινε με 10 παίκτες στο 60’ και δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 60’. Η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικούς αποτελέσματος και υποχρέωσε τη διοίκηση της βολιώτικης ΠΑΕ να εκδώσει ανακοίνωση μετά από τρία χρόνια

 

11.11.22

Νίκη Βόλου – Βέροια 1:1
43’ Μπουόλι – 60’ Μιράντα

Τη 2η αγωνιστική με αντίπαλο την Βέροια στο Πανθεσσαλικό, μένει πίσω στο σκορ στο 43’. Στο δεύτερο ημίχρονο απαντά στο 60’ με τον Μιράντα, όμως δεν καταφέρνει να κάνει την ολική ανατροπή.

 

19.11.22

ΑΕΛ – Νίκη Βόλου
38’ Όγκμποε

Στο Αλκαζάρ έχοντας ξεπεράσει την αρχική πίεση της ΑΕΛ και έχοντας ισορροπήσει απόλυτα το παιχνίδι, δέχεται τέρμα στο 38’. Προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει ποτέ.

 

27.11.22

Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου 3:0
10’ Σιαφά, 40’,49’ Μιράντα

Στο ματς της Νεάπολης με τον Απόλλωνα Πόντου, η Νίκη όχι μόνο δεν δέχθηκε γκολ στο «καταραμένο» πεντάλεπτο αλλά, αντιθέτως, σφράγισε το τρίποντο με τέρμα του Μιράντα.

 

3.12.22

Αναγέννηση Καρδίτσας – Νίκη Βόλου 1:0
41’ Γκόλιας

Τελευταίο ματς που πλήρωσε την αδράνειά της στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, αυτό του AEL FC ARENA, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Για ακόμη μία φορά η Νίκη δέχεται τέρμα σε χρονικό σημείο που δείχνει ανώτερη του αντιπάλου. Στο δεύτερο δεν βρήκε απάντηση στην κλειστή άμυνα των τυπικά γηπεδούχων.

Στα επόμενα τρία παιχνίδια, με Διαγόρα εντός, Ηρακλή Λάρισας εκτός και ΠΑΟΚ Β’ εντός, η Νίκη δεν έχει περιθώριο για απώλεια ούτε βαθμού, ώστε να αναρριχηθεί στα ψηλότερα σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα και να ξαναμπεί στη συζήτηση η λέξη “πρωταθλητισμός”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις