«Είναι δήμαρχος και είπε σε γυναίκα αντιπρόεδρο ΠΑΕ να φτιάξει… μουσακά. Καταλαβαίνετε τη νοοτροπία»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «off the pitch» έδωσε η πρώην γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), Λίνα Σουλούκου, η οποία τοποθετήθηκε σε σειρά ερωτημάτων που της έγιναν γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Κάποια στιγμή, η κα. Σουλούκου εξιστόρησε εμπειρία από παλιότερη συνεδρίαση του συμβουλίου της Super League, όπου παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας είχε διένεξη με γυναίκα αντιπρόεδρο «μεσαίας» ΠΑΕ, όπως τη χαρακτήρισε η ίδια.

«Τι κάνεις εδώ, τέλος πάντων; Έπρεπε να είσαι στην κουζίνα και να φτιάχνεις μουσακά στα παιδιά σου», είπε ο παράγοντας στην αντιπρόεδρο ΠΑΕ.

Και συνέχισε η Λίνα Σουλούκου:

«Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι επίσης δήμαρχος ενός από τους μεγαλύτερους δήμους στην Ελλάδα κι αυτή είναι η γενική νοοτροπία του».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η κα. Σουλούκου ήταν εμβρόντητη λόγω του περιστατικού, τη στιγμή που η ίδια, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, ήταν μία «από τις δυναμικότερες παρουσίες στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας και μία από τις πιο υψηλόβαθμες στην Ευρώπη».

Στη συνέντευξή της, η πρώην γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε επίσης στην ανοδική της πορεία από το βόλεϊ έως και την παρουσία της στα κοινά της «ερυθρόλευκης» εταιρεία, στην οποία κατέλαβε υψηλόβαθμη θέση μόλις στην ηλικία των 34 ετών.

πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις