Γιάννης Κουτσούκης: “Πολύ καλό κλίμα εντός κι εκτός γηπέδου στον Πύρασο”

Για τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ, κόντρα στην Αγχίαλο, και την επιστροφή του στα γήπεδα, ύστερα από τον τραυματισμό του, μίλησε στο goalpost.gr, ο Γιάννης Κουτσούκης.

Αναλυτικά:

“Χάρηκα πολύ που κέρδισε η ομάδα, με ξεκάθαρο κιόλας σκορ. Επανήλθα και εγώ μετά από έναν τραυματισμό που είχα. Το κλίμα στον Πύρασο είναι πολύ ωραίο, εντός κι εκτός γηπέδου. Με παρά πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, κυρίως από την περιοχή, αλλά και όχι μόνο. Δουλεύουμε παρά πολύ, και σε ένταση, και σε συχνότητα προπόνησης και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται και θα συνεχίσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Να είμαστε καλά όλοι, κυρίως υγεία να έχουμε, και στο τέλος πιστεύω θα είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας. Προσπαθούμε να δουλεύουμε σε επαγγελματικά πρότυπα, παρ’ όλο που είναι ακατόρθωτο για τα δεδομένα της κατηγορίας και αυτό είναι ωραίο.

Για το ματς έχω να πω ότι στην αρχή δεν πατούσαμε καλά, αλλά όσο κυλούσε ο χρόνος, δείχναμε ότι δεν θα είχαμε κάποιο πρόβλημα και φάνηκε στο σκορ. Ακολουθεί ο αυριανός αγώνας Κυπέλλου με τον Διαγόρα, στο Στεφανοβίκειο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις