Καραλόπουλος για τη νίκη του Θησέα επί του Ρήγα: “Ανώτεροι σε όλους τους τομείς”

Για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, επί του Ρήγα Φεραίου, αλλά και για την κατάστασή του, μετά τον τραυματισμό του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μίλησε στο goalpost.gr, ο στόπερ του Θησέα, Κώστας Καραλόπουλος.

Αναλυτικά:

“Ένα ματς δύσκολο που, χάρη στην προσήλωση όλων των παικτών στον σχεδιασμό του αγώνα, έκανε το έργο μας εύκολο. Ήμασταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς και δίκαια επικρατήσαμε. Ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος αγώνας με τον Αίαντα στην Σούρπη, μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα. Θα προετοιμαστουμε κατάλληλα, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Σχετικά με τον τραυματισμό μου, για τον οποίο με ρωτήσατε, την Παρασκευή θα υποβληθώ σε μαγνητική τομογραφία, τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκομαι σε ακινησία. Δε γνωρίζω ακριβώς, ακόμα, ποια είναι η κατάστασή μου, αλλά υπολογίζω πως είναι κάτι που έχω πάθει ξανά, κατά το παρελθόν. Συγκεκριμένα, παλιότερα, είχε κοπεί ο σύνδεσμος στον αστράγαλό μου. Ο γιατρός μου, πάντως, επιχειρώντας να εκτιμήσει την κατάσταση, υπολόγισε πως θα είμαι ξανά διαθέσιμος να αγωνιστώ, κατά το νέο έτος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις