Δυάδα δύσκολων εκτός έδρας παιχνιδιών περιμένει τον Ολυμπιακό Βόλου

Ένα βαθμό σε δύο εξόδους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος με πέντε βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Εδεσσαϊκό.

Για τους «ερυθρόλευκους» ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με Πιερικό την Κυριακή 11/12 και με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στις 17 Δεκεμβρίου. Θα κλείσει έτσι μία εξάδα παιχνιδιών, στην οποία ο Ολυμπιακός θα έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια μακριά από τον Βόλο και δύο εντός έδρας.

Στα ματς που ακολουθούν και μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές (τελευταίος αγώνας πριν τη διακοπή είναι με την Ελασσόνα στη Νεάπολη την Τετάρτη 21/12), οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη θα επιδιώξουν να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, προκειμένου να βρεθούν όσο τον δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Μετά το ρεπό της Τρίτης οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ πριν τη σημερινή προπόνηση θα γίνει ανάλυση μέσω βίντεο, του παιχνιδιού της περασμένης αγωνιστικής με την Κοζάνη, με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να επισημαίνει τις αδυναμίες και τί θα πρέπει να αποφύγουν οι παίκτες στο παιχνίδι τους, στα ματς που ακολουθούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις