Γουάμπα στο goalpost.gr: “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τα Τρίκαλα, εντός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών, με τον σέντερ των ερυθρόλευκων, Κρις Γουάμπα, όμως, να παραμένει αισιόδοξος, παρά τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του και να καλεί, μέσω του goalpost.gr, τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί στο πλάι της ομάδας, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές και το έχετε δει κι όλοι σας πως δεν είναι εύκολο και δε θα είναι εύκολο για εμάς να πετύχουμε τον στόχο μας. Είμαστε ακόμα “ζωντανοί”, όμως, και πρέπει να “τελειώσουμε την κούρσα” και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Προσωπικά, κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα που έχουν έμπειρους παίκτες και γνωρίζουν την κατηγορία. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε μία νεανική και σχετικά άπειρη ομάδα κι αυτή είναι η διαφορά μας με τους υπόλοιπους.

Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού πως είμαστε ακόμα στη μάχη του πρωταθλήματος, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε πολλά ματς ακόμα να παίξουμε κι υπάρχουν και τα μπαράζ υποβιβασμού. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, θέλουμε τη στήριξή του μέχρι τέλους, προκειμένου να προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, να πετύχουμε τον στόχο μας και να παραμείνουμε στην κατηγορία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις