Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Τάσος Βενέτης – Έλαβε το εξιτήριο του ο Τεχνικός Διευθυντής!

Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Τρικάλων ενεπλάκη πριν από μια περίπου ώρα (βράδυ Τετάρτης 07/11) ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάσος Βενέτης, όταν το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα.

Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς να έχει υποστεί κάτι σοβαρό και υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων με την αιμοδυναμική του κατάσταση να παραμένει σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο προκλήθηκε από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος σε συνδυασμό με την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του βαρέως οχήματος.

Στο πλευρό του Τάσου Βενέτη βρίσκονται ήδη η σύζυγός του και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ και σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στο τεχνικό της διευθυντή Τάσο Βενέτη, καθώς και στους οικείους του και του εύχεται ολόψυχα περαστικά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το βράδυ της Τετάρτης έξω από την  Καλαμπάκα στην περιοχή των Τρικάλων.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βρίσκεται αυτή τη στιγμή προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων .

Πιστεύουμε σύντομα να πάρει το εξιτήριο του και να χαίρει άκρας υγείας!”

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Τάσος Βενέτης πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων  και είναι πολύ καλά στην υγεία του

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις