Παραίτηση Γκόλια από τη διοικούσα ποδοσφαίρου της Νίκης

Την παραίτησή του από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου γνωστοποίησε το τελευταίο μέλος της που είχε απομείνει, κ. Δημήτρης Γκόλιας. Τυπικά το ποδοσφαιρικό τμήμα μένει ακέφαλο, αν και παρά το γεγονός πως δεν υφίσταται πλέον διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, ο κ. Ξηροφώτος προπόνησε την ομάδα, άρα προορίζεται ως ο αντικαστάτης του αποχωρήσαντα κ. Ηλία Σορώκου.

Η σχετική ανακοίνωση παραίτησης του κ. Γκόλια:

“Με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμώ να γνωστοποιήσω στο Δ.Σ. του Συλλόγου, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας την παραίτησή μου από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου για προσωπικούς λόγους.
Τους ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της ομάδας από ιδρύσεως της, στην οποία είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στα κοινά της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, την οποία που ακολουθώ πιστά εδώ και τέσσερις δεκαετίες και αποτελούσε για μένα ως σήμερα τρόπο ζωής. Σε όλο αυτό το διάστημα της ενασχόλησης μου λειτούργησα με υπευθυνότητα, έχοντας ως μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.
Παραμένω στον Σύλλογο ως απλό μέλος του Δ.Σ., τιμώντας με αυτό τον τρόπο όλους όσους με στήριξαν με την ψήφο τους στις περυσινές εκλογές.
 
 Με ιδιαίτερη τιμή
 Δημήτρης Γκόλιας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις