“Ο ΠΣΑΠΠ πισώπλατα πατάει τη σκανδάλη σε βάρος όλων των ποδοσφαιριστών”!

“Δυστυχώς σήμερα η ΚΕΠ αναγκάζεται να καταγγείλει στο σώμα όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που μια κακιά μοίρα τους έφερε να αγωνίζονται στο ΚΑΤΑΡαμενο ελληνικό ποδόσφαιρο (ΤΟ ΌΠΟΙΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, χωρίς ακόμα να ξέρουμε πόσο ψηλά βρίσκεται στο …ranking του doping, της βίας, της κρατικής παρέμβασης κλπ) άλλη μια συμπαιγνία που παίχθηκε με κακόγουστο σενάριο κατά την προχθεσινή συνεδρίαση της Τριμελούς Σύνθεσης του ΔΔΠ.

Πρωταγωνιστής ο ΠΣΑΠΠ (λόγω των 2Π παρίσταται με δύο δικηγόρους) και σε ρόλο κομπάρσου η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, καθώς συζητήθηκαν 7 αιτήσεις επιβολής ποινών των μελών του ΠΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΤΟΛΙΟΥ- ΓΙΟΥΣΗ-ΤΣΕΛΕΠΙΔΗ-ΝΤΕΛΕΚΟΥ-ΜΟΥΚΙΔΗ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ. Υποτίθεται σε αυτές τις υποθέσεις οτι υπάρχει σκληρή αντιδικία ειδικά όταν πρόκειται για διεκδικήσεις παλιών χρεών.

Όλως περιέργως όμως το ακροατήριο είδε μία χαλαρή διαδικασία, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ στις περισσότερες υποθέσεις δήλωσε ότι ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ και στις άλλες ήταν συναινετική στα λεχθεντα από τους δικηγόρους του ΠΣΑΠΠ. Και τι ζήτησε ο ΠΣΑΠΠ από το Διαιτητικό Δικαστήριο; Εκεί είναι που δικαιολογημένα όλοι οι παριστάμενοι αναρωτήθηκαν, αν αυτή είναι επιλογή της διοίκησης του ΠΣΑΠΠ ή των ίδιων των προσφευγόντων ποδοσφαιριστών.

Ελπίζουμε να είναι μία ιδέα των ποδοσφαιριστών και όχι μία απόφαση του Προέδρου του ΠΣΑΠΠ για την απεμποληση ενός ακόμα δικαιώματος των ποδοσφαιριστών. Γιατί αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το αίτημα των δικηγόρων τους να διεκδικήσουν μόνο το 25% των οφειλομένων ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 50% ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ, όταν μάλιστα γνωρίζουν πολύ καλά ότι ,σύμφωνα με την νομολογία του ΔΔΠ που οφείλεται στις ενέργειες της ΚΕΠ,Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΑΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 2016!

Είναι πάντως πρωτοφανές γεγονός οι ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει επί χρόνια τα λεφτά τους, αντί να διεκδικήσουν, όσα περισσότερα μπορούν από αυτά, να δηλώνουν δια του Συνδικαλιστικού Οργάνου τους οτι είναι δίκαιο και σωστό, σύμφωνα με την κουτσουρεμένη ερμηνεία του Κανονισμού που για άγνωστους προς το παρόν λόγους κάνουν οι ίδιοι, να τους επιδικασθεί μόνο το 1/4 της οφειλής, επειδή ισχυρίζονται οτι πρόκειται για χρήματα της προ-προηγούμενης ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Μάλιστα απόρησε και ο ίδιος ο Πρόεδρος που χαριτολογώντας σχολίασε “κι αν πρόκειται για χρήματα της τρίτης προηγούμενης ΠΑΕ τα χρήματα που πρέπει να επιδικασθουν θα είναι 12,5%; ”Βέβαια ο,τι και να πει ο Πρόεδρος σε αυτές τις Τριμελεις Συνθεσεις, ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ ΧΑΡΤΙ, γιατί απλούστατα και ο ΠΣΑΠΠ και η ΠΑΕ “ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΑ’Ι’ΔΑΡΟ ΤΟΥΣ”, καθώς έχουν φροντίσει να ορίσουν τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ που έχοντας την πλειοψηφία θα ψηφίσουν ο,τι τους παραγγείλουν οι “αντίδικοι”.

Σε εμάς βέβαια δεν πέφτει λόγος αν ο ΠΣΑΠΠ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (και πιθανόν εν αγνοία των 7 ποδοσφαιριστών!), όμως σε καμμία περίπτωση ΩΣ ΚΕΠ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ που εμμέσως πλην σαφώς θα έχει δυσμενή επέκταση επί των υποθέσεων των μελών μας, όπως άλλωστε κατ’ επανάληψη έχει συμβεί τελευταία στην ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΣΑΠΠ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΠ!

Κύριε ΜΠΑΝΤΗ, αυτό δεν λέγεται ποδοσφαιρικός συνδικαλισμός αλλά ΣΥΝΔΙ(σ)ΚΑ(νδα)ΛΙΣΜΟΣ, γιατί με τις προδοτικές και σκανδαλώδεις ενέργειες του ΠΣΑΠΠ, πατάτε την ΣΚΑΝΔΑΛΗ  πισώπλατα σε βάρος όλων των ποδοσφαιριστών, με σκοπό να εξοντώσετε νομικά και οικονομικά τα ηρωϊκώς μαχόμενα μέλη της ΚΕΠ

ΥΓ1: Δυστυχώς το ΔΔΠ των Αρεοπαγιτων συνεχίζει (προχθές απορρίφθηκε η αίτηση αναψηλάφησης του ΗΛΙΑΔΗ) το θεάρεστο έργο της … καταδίκης των ποδοσφαιριστών στο εξωτερο πυρ της καταχρηστικότητας!

ΥΓ2: Ευτυχώς οι Ειρηνοδικες συνεχίζουν να αποδομούν τα νομολογιακά κατασκευάσματα των μεικτών συνθέσεων του ΔΔΠ, καθώς προχθές μετά τους πρώην ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ (ΣΟΥΛΟΓΑΝΗΣ, ΧΛΩΡΟΣ, ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ, ΠΑΚΑΛΤΣΗΣ, ΚΑΛΑΓΚΑΝΗΣ) σειρά για δικαίωση είχαν τα παλαι ποτέ… παιδιά του ΗΡΟΔΟΤΟΥ (ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ-ΚΩΤΤΗΣ) που τους επιδικάσθηκαν από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου τα χρήματα που είχαν κερδίσει στην ΕΕΟΔΕΠ το 2006, απορρίπτοντας μάλιστα την ένσταση καταχρηστικότητας της ΠΑΕ!

ΥΓ3: Ευχής έργον να συνεχίσουν και οι δικαστές του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που μετά από μία δεκαετία δικαίωσαν τον ΓΚΙΤΚΟ(κατά του τότε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ κ. Νικολαου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) και τον ΙΩΣΗΠΟΥ(κατά της ΤΡΑΠΕΖΑΣ που δεν πλήρωσε την τότε εγγυητική, παρά την απόφαση της ΕΕΑ.)

ΥΓ4:Το φοβερό είναι οτι με αυτή την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η έφεση της Τράπεζας κατά του μέλους μας, ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΔΙΣ ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΔΠ, καθώς ο φυσικός δικαστής που δίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, όχι μόνο επιδίκασε τα δεδουλευμενα στον πρώην ποδοσφαιριστή , χωρίς να διαπιστώσει την καταχρηστικότητα που είχε δει το παλιό ΔΔΠ απορρίπτοντας την αίτηση του ποδοσφαιριστή, αλλά και απέρριψε την ένσταση της τράπεζας για την έλλειψη στο δικόγραφο τυπικών στοιχείων, όπως το ΑΦΜ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΥΝ ΜΕΙΚΤΟ ΔΔΠ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ronaldo GUIARO, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ!!!”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΠΟ

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

ΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις