Φιλική τριάρα του Βόλου επί της Λαμίας

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο Βόλος νίκησε με 3-1 τη Λαμία σε φιλικό παιχνίδι στο “Αθ. Διάκος” και έδειξε έτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15/12 στη Λεωφόρο.

Το φιλικό παιχνίδι έγινε κάτω από βροχή, η οποία δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και βρήκε γρήγορα το γκολ, μόλις στο 5ο λεπτό. Μετά από ωραία οργανωμένη προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Σιμόν βρήκε τον Τσιλούλη στα δεξιά, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ντε Βισέντι από κοντά αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έγραψε με πλασέ το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Μετά το 20’ οι «κυανέρυθροι» ισορρόπησαν το παιχνίδι και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο 24’ με ένα πολύ ωραίο τέρμα από τον Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, βρήκε το διάδρομο και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με αριστερό πλασέ έγραψε το 1-1.

Στο 31’ λίγο έλειψε να γίνει το 1-2. Ο Βίκτορ Φερνάντες από τα αριστερά επιχείρησε τη σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν ο ίδιος στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι πολλές αλλαγές και από τους δύο προπονητές συνέβαλαν σ’ αυτό. Ο Λούνα από τα αριστερά στο 67’ επιχείρησε στη συρτή σέντρα, η μπάλα βρήκε το χέρι του Μπεχαράνο μέσα στη περιοχή με το διαιτητή Τζοβάρα να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Ματίγια ανέλαβε την εκτέλεσή του στο 68’ γράφοντας το 1-2 για τον Βόλο.

Στο 87’ ο Βόλος πέτυχε και τρίτο τέρμα. Μετά από λάθος από πλευράς γηπεδούχων, ο Γκάγκι έγινε κάτοχος της μπάλας, ο Αργεντινός πάσαρε στον Οζέγκοβιτς, αυτός πλάσαρε τον Σαράνοφ, η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της Λαμίας για να έρθει ο Γκάγκι και από κοντά με πλασέ να γράψει το τελικό 1-3.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης (46’ Σαράνοφ), Σιμόν (66’ Μπάμπης), Αντέτζο (66’ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Γκοράνοφ (66’ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (59’ Σλίβκα), Νούνιες (46’ Μπεχαράνο, 86’ λ.τρ. Προβυδάκης), Τσιλούλης (46’ Μποάτσι), Γιακουμάκης (75’ Τσούκαλος), Ντε Βισέντι (59’ Βασιλακάκης), Μανούσος (46’ Προβυδάκης, 75’ Βασιλαντονόπουλος)

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ (46’ Κλέιμαν), Ουές (70’ Άλχο), Λούνα (70’ Λυμπεράκης), Πίρινεν, Εσκοβάλ (85’ Τριανταφύλλου), Μεταξάς (70’ Τάχατος), Ματίγια, Β. Φερνάντες (46’ Μεσκίδα), Μοκέρ (86’ Τριανταφύλλου), Ντέλετιτς (70’ Γκάγκι), Κούτσιας (46’ Οζέγκοβιτς)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις