Μπράτσος: θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με τη Λαμία και σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι φιλικό χωρίς σκοπιμότητα, που μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών. Το πρόσημο αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι θετικό. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει τίποτα, καθώς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να κρατήσουμε αυτό που έχουμε και να συνεχίσουμε να προσθέτουμε πράγματα στο παιχνίδι μας».
Για την ετοιμότητα των παικτών τόνισε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου. Όλους τους υπολογίζουμε και το ότι ξεκινούν κάποιοι βασικοί στην ενδεκάδα δεν σημαίνει τίποτα. Περιμένουμε το μέγιστο από όλους τους παίκτες και αυτό που μας χαροποιεί είναι, ότι σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Το ταξίδι στο δεύτερο γύρο θα είναι πάρα πολύ μακρύ με συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και στο παιχνίδι με τη Λαμία έδειξαν όλοι οι παίκτες ότι είναι έτοιμοι, ενόψει και του παιχνιδιού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις