Ολική ανατροπή και νίκη για τον εφτάψυχο Πανιώνιο

Νίκη “θρίλερ” με ολική ανατροπή για τον “εφτάψυχο” Πανιώνιο που κέρδισε 4-3 την ΑΠΟΒ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.
Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς κέρδισε την ΑΠΟΒ με σκορ 4-3 σε ένα ματς “γκραν γκινιολ” και μάλιστα με ολική ανατροπή!
Η χθεσινοβραδινή αναμέτρηση διεξήχθη υπό το φως των προβολέων στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ΕΠΣΘ και παρουσία 100 θεατών.
Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 19′, καθώς ο Τάρε ανέτρεψε καθαρά μέσα στη περιοχή τον Χούμπλη και ο ρέφερι κ Τσίντζας υπέδειξε την “άσπρη βούλα”.
Ο Χούμπλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και η ΑΠΟΒ βρέθηκε μπροστά στο σκορ (0-1) στο 20ο λεπτό του αγώνα.
Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ διότι τρία λεπτά αργότερα (23′) ο Καπάκης με δυνατό σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Contreras και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Στο 27′ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ (2-1) με πλασέ του Κιπτίου από κοντά, ο οποίος κέρδισε το επιθετικό “ριμπάουντ”, καθώς προηγήθηκε σουτ του Καπάκη που οι αμυντικοί της ΑΠΟΒ απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.
Το νεανικό συγκρότημα του Βασίλη Σιγάλα κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι στη συνέχεια. Πρώτα στο 38′ με σκαφτό πανέμορφο σουτ του Χούμπλη (2-2) και στη συνέχεια ο αρχηγός-μεσοεπιθετικός της ΑΠΟΒ σημείωσε χατ-τρικ στο 41′ κάνοντας το 2-3 όταν πέρασε δύο αντιπάλους του και πλάσαρε εύστοχα τον Κοντογιάννη.
Πολύ καλή στιγμή για την ΑΠΟΒ με σουτ του Παρθένη λίγο άουτ (18′) και για τον Πανιώνιο απώλεσαν ευκαιρίες οι Καπάκης με κεφαλιά λίγο άουτ (33′) από σέντρα ακριβείας του Τάρε και σουτ του Κιπτιου που απομάκρυνε με τα πόδια ο Contreras (43′).
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Νέας Ιωνίας είχε την ελαφρά υπέροχη και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης,αλλά ο Contreras εξουδετέρωσε τα σουτ των Σταυραντωνη (48′), Βέργου (73′) και προβολή του Βαρβέκη (71′).
Τελικά στο 76′ ο Σταυραντωνης με σουτ “φωτοβολίδα” έγραψε το 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και το γκολ της ολικής ανατροπής πέτυχε με σουτ ο Βαρβέκης διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.
Λάθη στα σφυρίγματα του κ. Τσιντζα επισημαίνει ο Πανιώνιος που χαρακτηρίζει άδικη την αποβολή του γενικού αρχηγού του, κ. Βασίλη Φώτου.
Τη νίκη  οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου την αφιέρωσαν στον προπονητή της ομάδας Κώστα Παπαστεργίου, καθώς ο πατέρας του Ανέστης “έφυγε” από τη ζωή.
Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός ευχαρίστησε παίκτες και διοίκηση μετά το τέλος του αγώνα για τη μαζική συμπαράσταση όσον αφορά την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Κώστας Παπαστεργιου): Κοντογιαννης, Τάρε, Σταμάτης, Μαρούφ(67’Βαρβεκης),  Ι.Φώτου, Δ.Φώτου, Κιπτιου(60’Ε.Βεργος), Παπαστεργιου(60’Καμινιωτης), Καπάκης, Παρασχακης (80’Χαλκιδης), Σταυραντωνης.
ΑΠΟΒ(Βασίλης Σιγάλας):Contreras, Γεωργούσης (82’Σταυρης),
Βαβίτσας, Σιαφαρικας ,Συρταριωτης, Τσιουγκαντανας, Παρθένης, Ζαχαρόπουλος (90’Καμμένος), Ρέκκας, Χούμπλης (61’Μιχάλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις