Προγνωστικά Στοιχήματος: Άσσος με κάλυψη για Μάντσεστερ Σίτι

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και να προσδοκά στο πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Μιλάνου. Αύριο (27/04) ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν, την Πέμπτη οι δύο ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ.

Εκτός απ’ το παιχνίδι του Μάντσεστερ, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι αναμετρήσεις σε Σουηδία και Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προτάσεων τουBetarades.gr, σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Μπορούν τη νίκη οι «πολίτες»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).«Πρόκληση» αποτελεί για τη Μάντσεστερ Σίτι το ζευγάρι αγώνων με τη Ρεάλ, στην παρθενική παρουσία των «πολιτών» σε ημιτελική φάση Τσάμπιονς Λιγκ. Η αγγλική ομάδα θέλει να αποδείξει ότι έχει εδραιωθεί στην ευρωπαϊκή ελίτ, έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία στη φετινή διοργάνωση. «Έβγαλε» με σερί 4-0-2 τη φάση των ομίλων, ενώ παρέμεινε αήττητη κόντρα σε Ντιναμό Κιέβου και Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16» και στα προημιτελικά αντίστοιχα. Αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (5-2-0), η ομάδα του Πελεγκρίνι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση της παρουσίας της εντός της πρώτης τετράδας. Παράλληλα, καταφέρνει και παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ (3-1-0). Δεν προλαβαίνει το σημερινό ματς ο πολυσύνθετος μέσος Γιάγια Τουρέ (τραυματίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Στόουκ), ενώ αντίθετα συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση και είναι διαθέσιμος ο στόπερ Κομπανί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, απ’ την άλλη, δίνει το «παρών» για έκτη συνεχόμενη σεζόν στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως παράλληλα έχει γνωρίσει τον αποκλεισμό στις 5/6 τελευταίες περιπτώσεις που συμμετείχε στην τετράδα της διοργάνωσης. Οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν και την… ψυχή τους για την πρόκριση στον τελικό, προκειμένου να διεκδικήσουν την 11η κούπα Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης της ιστορίας τους και να διευρύνουν τη διαφορά από τους… διώκτες. Με θετική παράδοση έρχεται η «βασίλισσα» στο ζευγάρι αγώνων με τη Σίτι, καθώς παραμένει αήττητη στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις με αγγλικούς συλλόγους (6-2-0), μετρώντας μόνο νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις στο Νησί. Παράλληλα, έχει προκριθεί στις 7/11 περιπτώσεις που έδωσε διπλά παιχνίδια με ομάδες από την Αγγλία.

Παίρνει το ματς η Νόρκεπινγκ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Νόρκεπινγκ – Χάμαρμπι, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Ήττα σοκ υπέστη την Παρασκευή (22/04) η Νόρκεπινγκ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από τη Φάλκενμπεργκ. Δεν της πήγε τίποτε καλά, παγιδεύτηκε στο αμυντικό παιχνίδι της αντιπάλου, κλείνοντας το πρώτο μέρος πίσω στο σκορ με 1-0 (26’). Στην επανάληψη συνέχισε να πιέζει, αγωνίστηκε από το 68’ με παίκτη παραπάνω, ισοφάρισε στο 77’ με τον Χαντένιους, βγήκε όλη μπροστά για να πάρει το «τρίποντο» και το πλήρωσε μοιραία, δεχόμενη γκολ στο 82’. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή από τη Μάλμε (3-1 εκτός έδρας) στην πρεμιέρα κι ενώ προερχόταν από πολύ καλές εμφανίσεις. Μεγάλο πλήγμα η απουσία του βασικού κίπερ Μίτοφ – Νίλσον (ΤΕ 5/0), ο οποίος έσπασε το πόδι του σε σύγκρουση που είχε με αντίπαλο και χάνει τη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η Χάμαρμπι γλίτωσε από τα χειρότερα στο παιχνίδι με τη Γιόνσεπινγκ το Σάββατο (23/04), καθώς έσωσε την παρτίδα με αυτογκόλ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (1-1). Μπήκε με τον αέρα που είχε από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί της Χέλσινγκμποργκ (5-1 εντός έδρας) και στο ντέρμπι της Στοκχόλμης επί της Τζουργκάρντεν (3-1 εκτός έδρας), αλλά κόντρα στην «έκπληξη» της κατηγορίας Γιόνσεπινγκ συνάντησε δυσκολίες. Το σύνολο του Μπέργκστραντ παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητο (2-1-0), και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία μετά το κακό ξεκίνημα που πραγματοποίησε (δύο ήττες). Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

«Κλειστό» ημίχρονο στο Κράσνονταρ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μπαρτσελόνα, όπου θα επιλέξουμε το Under 73.5 του ημιχρόνου σε απόδοση 1.90. Το ζεύγος Κουμπάν – Μπαρτσελόνα είναι το μοναδικό που έφτασε σε πέμπτο ματς, ενώ τα άλλα τρία κρίθηκαν με «σκούπισμα» 3-0, αφού αμφότερες οι ομάδες «έσπασαν» έδρα, πρώτα η Μπαρτσελόνα στο Κράσνονταρ και έπειτα η Κουμπάν στην Βαρκελώνη στον αγώνα do-or-die της προηγούμενης Πέμπτης. Σήμερα είναι ο «τελικός» του ζεύγους στο Κράσνονταρ και επειδή το πλεονέκτημα έδρας επέστρεψε στην ομάδα που το είχε κερδίσει από την πορεία της στο ΤΟΡ-16, η Κουμπάν προσφέρεται έστω ως οριακό φαβορί. Το Σαββατοκύριακο η Μπαρτσελόνα χαλάρωσε χαρακτηριστικά και ηττήθηκε από τη Ρεάλ 86-91 έχοντας απωλέσει μεγάλη διαφορά ενώ η Κουμπάν δεν άλλαξε μοτίβο και έπαιξε σκληρή άμυνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο νικώντας την ΒΕΦ Ρίγα 71-63 για την VTB. Μετά το λογικό 66-61 του πρώτου αγώνα, στους επόμενους τρεις είδαμε τις ομάδες να έχουν επιθετικά ξεσπάσματα και να παρουσιάζουν σκορ πάνω από τους 150 πόντους, νούμερα που για το ζεύγος θεωρούνται μεγάλα. Σήμερα στο πιο κρίσιμο μεταξύ τους παιχνίδι της χρονιάς, μετά από δύο στην κανονική περίοδο της Euroleague και τα τέσσερα των πλέι-οφ, οι άμυνες θα κρίνουν το αποτέλεσμα και αναμένουμε να δούμε πολύ ξύλο και μάχες σε όλα τα μήκη του παρκέ. Συνήθως σε τόσο κρίσιμα ματς οι ομάδες μπαίνουν χαλαρά για να διακόψουν το ρυθμό του αντιπάλου και το παιχνίδι ενδέχεται να «αγριέψει» αργότερα όταν κάποια ομάδα χρειαστεί ανατροπή και αναγκαστεί να βιαστεί. Έτσι αντί να ποντάρουμε στο Under 147.5 που είναι απόλυτα φυσιολογικό ενδεχόμενο προτιμότερο είναι το Under 73.5 του ημιχρόνου.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις