ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Σήμερα τελευταία προπόνηση και παρουσία… στο Βασδέκειο!

Μετά από ένα διάστημα με πολύ δουλειά κι έντονες συγκινήσεις, η ομάδα του Ηρακλή Β., ολοκληρώνει τις προπονήσεις της την Μ. Τετάρτη και στη συνέχεια οι παίκτες του Γ. Φασουράκη θα απολαύσουν ρεπό μιας εβδομάδας και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για το τελευταίο και σπουδαιότερο κομμάτι της φετινής υπέροχης χρονιάς…


Το τελευταίο ραντεβού δόθηκε για σήμερα στις 5μ.μ. στο Βασδέκειο που αποτελούσε την έδρα της ομάδας τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και στους αγώνες κατάταξης για την πρώτη θέση.
Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν σε ότι αφορά τη χρήση του εν λόγω γηπέδου για τις υποχρεώσεις του Ηρακλή στο υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό συμβαίνει, διότι η φυσική έδρα του Ηρακλή στερείται της απαιτούμενης άδεις για διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης για άνοδο στην Γ’ Εθνική, κάτι όμως που διαθέτει η έδρα της Νίκης Β.
Έτσι, η ομάδα του Γ. Φασουράκη θα δώσει τους αγώνες που θα κρίνουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική στο Π. Μαγουλάς, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τη διοίκηση της Νίκης Β.. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του Ηρακλή εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ, θέλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ για την παραχώρηση του γηπέδου Π. ΜΑΓΟΥΛΑΣ, για τους αγώνες κατάταξης για τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.”

Υπενθυμίζουμε ότι σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών ο Ηρακλής συμμετέχει στον 6ο Όμιλο και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Πρωταθλητές των Ενώσεων Λάρισας, Καρδίτσας και Πιερίας.
Με δεδομένο ότι ότι η τελευταία αγωνιστική θα γίνει στο Βόλο, ελπίζουμε κι ευχόμαστε ότι θα πάνε όλα καλά ώστε να αποτελεί και μια μεγάλη ευκαιρία για φιέστα…

Οι αγώνες που θα δώσει ο Ηρακλής Β. στο Π. Μαγουλάς είναι :
2η Αγωνιστική (18/5) Ηρακλής Βόλου- Απόλλων Λάρισας
4η Αγωνιστική (25/05) Ηρακλής Βόλου- Διαγόρας Σεβαστής (Πιερία)
6η Αγωνιστική (05/06) Ηρακλής Βόλου- ΑΟ Σελάνων Καρδίτσας

Το πλήρες πρόγραμμα, αναλυτικά:
1η Αγωνιστική 15/05/2016, 17:00
Απόλλων Λάρισας- ΑΟ Σελάνων Καρδίτσας
Διαγόρας Σεβαστής (Πιερία)- Ηρακλής Βόλου

2η Αγωνιστική 18/05/2016 , 17:00
ΑΟ Σελάνων Καρδίτσας – Διαγόρας Σεβαστής (Πιερία)
Ηρακλής Βόλου-Απόλλων Λάρισας

3η Αγωνιστική 22/05/2016, 17:00
Διαγόρας Σεβαστής (Πιερία)- Απόλλων Λάρισας
ΑΟ Σελάνων Καρδίτσας- Ηρακλής Βόλου

4η Αγωνιστική 25/05/2016, 17:00
ΑΟ Σελάνων Καρδίτσας- Απόλλων Λάρισας
Ηρακλής Βόλου- Διαγόρας Σεβαστής (Πιερία)

5η Αγωνιστική 29/05/2016, 17:00
Διαγόρας Σεβαστής (Πιερία)- ΑΟ Σελάνων Καρδίτσας
Απόλλων Λάρισας- Ηρακλής Βόλου

6η Αγωνιστική 05/06/2016, 17:00
Απόλλων Λάρισας- Διαγόρας Σεβαστής (Πιερία)
Ηρακλής Βόλου- ΑΟ Σελάνων Καρδίτσας