Με Μπαριέντος και Σιέλη ο Βόλος κόντρα στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο (15/12, 17.30), αρχίζει ένα 15νθήμερο δυνατών αναμετρήσεων για τον Βόλο, καθώς στις 21/12 υπάρχει μπροστά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη (ανοίγει η αυλαία του β’ γύρου) και στις 28/12 στο τελευταίο ματς για το 2022 οι «κυανέρυθροι» θα υποδεχθούν στο Πανθεσσαλικό την ΑΕΚ.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν θα είναι διαθέσιμος ο Τάσος Τσοκάνης, με τον αρχηγό των «κυανέρυθρων», πάντως, να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Σύντομα ο έμπειρος μέσος θα είναι και πάλι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Ζαν Μπαριέντος επιστρέφει, με τον Ουρουγουανό μέσο να είναι απόλυτα εντάξει. Η τεχνική ηγεσία τον προφύλαξε και δεν τον χρησιμοποίησε στο φιλικό με τη Λαμία, λόγω και του ολισθηρού γηπέδου από την βροχή που έπεφτε.

Όσον αφορά τον Χρήστο Σιέλη, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι με τη Λαμία και δεν αγωνίστηκε, θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου για την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις