Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα: Αργεντινή και Κροατία για μία θέση στον τελικό!

Τα φώτα ολόκληρης της ποδοσφαιρικής υφηλίου θα είναι στραμμένα απόψε στο «Αϊκόνικ» του Λουσάιλ, όπου η Αργεντινή του Μέσι και η Κροατία του Μόντριτς (21:00, ΑΝΤ1) θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στον τελικό του Μουντιάλ.

Ώρα… ημιτελικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με το πρώτο εισιτήριο να περιμένει ήδη τον κάτοχό του. Αργεντινή εναντίον Κροατίας στο χωρητικότητας 88.900 θέσεων «Αϊκόνικ». Αντιμέτωπες ξανά μετά από τέσσερα χρόνια και το εμφατικό 3-0 των Κροατών επί της “αλμπισελέστε” στο προηγούμενο Μουντιάλ της Ρωσίας, για τους ομίλους τότε, όταν άφησαν δεύτερους τους Αργεντινούς, για να φτάσουν ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Η παρέα του Μόντριτς, αφού έκανε το “μπαμ” αποκλείοντας το φετινό φαβορί της διοργάνωσης, τη Βραζιλία στα προημιτελικά, θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμά της και να δώσει το “παρών” σε έναν δεύτερο διαδοχικό τελικό.

Την ίδια στιγμή η Αργεντινή βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμα ιστορική πρόκληση. Στο τελευταίο Μουντιάλ του Λιονέλ Μέσι, ψάχνει μία δεύτερη ευκαιρία μετά τον χαμένο τελικό του ’14, για να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου έπειτα από 36 χρόνια.

Ο δρόμος μέχρι τώρα ήταν απόλυτα στα μέτρα της ομάδας του Σκαλόνι, που μπορεί να ξεκίνησε με ήττα-σοκ το ταξίδι της στα γήπεδα του Κατάρ, συνέχισε ωστόσο μόνο με νίκες, η τελευταία με μπόλικο καρδιοχτύπι, αφού χρειάστηκε τα πέναλτι στους “8” για να ξεπεράσει τον σκόπελο της Ολλανδίας, έχοντας ήρωα τον τερματοφύλακά της, Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις