Αντίστροφη μέτρηση για τη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Β.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου άρχισε, καθώς στις 9 Μαΐου έχει οριστεί η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, στην οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων…

…του ξενοδοχείου «Παρκ» στις 19.00 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20.00 της ίδιας μέρας.
Η επιτροπή που ορίστηκε για να διαχειριστεί το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ενημερώσει τα μέλη του συλλόγου για τις επαφές που είχε, τις συναντήσεις με τους αθλητικούς και πολιτικούς φορείς και πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση γύρω από την ομάδα.
Θα συζητηθεί το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και ποιες είναι οι προοπτικές που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό, ενώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα ζητήσουν από τα μέλη της γενικής συνέλευσης εξουσιοδότηση για την πραγματοποίηση επαφών με ενδιαφερόμενους για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη σύναψη συμφωνίας με αυτούς.
Ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται τόσο στο Βόλο, όσο και εκτός Μαγνησίας να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού και μάλιστα έχουν γίνει επαφές και συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Μετά τις 9 Μαΐου αναμένονται εξελίξεις, όταν και θα γίνουν γνωστά τα άτομα που θα ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό και θα αναλάβουν τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις