Η εικόνα του Ολυμπιακού Βόλου δεν αντικατοπτρίζει τη βαθμολογική του θέση

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής βρίσκεται στην 5η αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να έχει αποσπάσει μόλις πέντε βαθμούς στα παιχνίδια που έχει δώσει, αξιοποιώντας το ένα από τα δύο παιχνίδια έδρας, ενώ μακριά από τον Βόλο πήρε ένα βαθμό σε τρία ματς.
Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να ήταν καλύτεροι και στα πέντε παιχνίδια από τους αντιπάλους τους, να δικαιούταν τη νίκη, όμως, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά ο πιο ικανός, αποτελεσματικός και τυχερός.
Ο Ολυμπιακός δε δείχνει την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα να τελειώνει με επιτυχία τις ευκαιρίες που δημιουργεί κι αυτό το έχει πληρώσει με βαθμούς.
Η βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα και την προσπάθεια που καταβάλουν σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη. Είναι, επίσης, γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με καλές ομάδες του ομίλου.
Η τεχνική ηγεσία οφείλει να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες στο επιθετικό κομμάτι και στα τελειώματα των φάσεων, εκεί όπου παρατηρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς ανασταλτικά η ομάδα έχει καλύτερη παρουσία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις