Αποχή στον ΟΦ Ιεράπετρας – Απλήρωτοι οι παίκτες

Με ανακοίνωση τους προς τη mikriliga.com οι παίκτες του ΟΦ Ιεράπετρας γνωστοποιούν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας, καθώς η διοίκηση εδώ και σχεδόν τρεις μήνες δεν τους έχει καταβάλλει τα δεδουλευμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών του ΟΦ Ιεράπετρας:

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦ Ιεράπετρας, θέλουμε, σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσής μας, να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Θεωρούμε, πως η μέχρι στιγμής αγωνιστική μας εικόνα δείχνει πως έχουμε κάνει τα πάντα – και έχουμε καταφέρει- να τιμήσουμε την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας. Δυστυχώς όμως, προς μεγάλη μας απογοήτευση, η διοίκηση, όντας αντίθετη προς τις συμβατικές της υποχρεώσεις, για σχεδόν 3 μήνες τώρα, φαίνεται να μην αναγνωρίζει την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας και να αδιαφορεί παντελώς για την οικονομική μας κατάσταση.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό, πως αποφασίσαμε να απέχουμε από τις υποχρεώσεις της ομάδας δυο ημέρες Τρίτη και Τετάρτη για το αυτονόητο και να λάβουμε τα δεδουλευμένα μας.

Μετά από απόφαση της ομάδας από αύριο θα είμαστε στις υποχρεώσεις της ομάδος μέχρι το ματς με τον Ηρόδοτο σεβόμενοι την ιστορία της ομάδος και τους εαυτούς μας».

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις