Πάει να παλέψει στη Λεωφόρο ο Βόλος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ύστερα από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, οι παίκτες του Βόλου επιστρέφουν στη δράση και σήμερα στις 5.30 μ.μ. (Cosmote Sport 1) καλούνται να αντιμετωπίσουν στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια η αποστολή των «κυανέρυθρων» αναχώρησε για την Αθήνα. Στο Βόλο έμειναν οι τραυματίες Τάσος Τσοκάνης και Αντόνιο Λούνα,  ενώ κανονικά στην αποστολή μετέχουν οι Ζαν Μπαριέντος και Χρήστος Σιέλης, οι οποίοι αμφότεροι αναμένεται να αγωνιστούν στο βασικό σχήμα. O Ουρουγουανός μέσος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και επιστρέφει, ενώ ο Σιέλης δεν είχε παίξει στο τελευταίο φιλικό με τη Λαμία, λόγω ενός σφιξίματος στο πόδι στην προθέρμανση και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός αγώνα.

Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Ουές. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Εσκοβάλ και Σιέλης. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Μπαριέντος και πιθανότατα ο Μεταξάς, στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Νοκέρ (δεξιά) και Ντέλετιτς (αριστερά), με τον Μεσκίδα να παίζει πίσω από τον προωθημένο Οζένγκοβιτς.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κότνικ, Ματίγια, Κούτσιας, Βίκτορ Φερνάντες, Ασλανίδης, Λυμπεράκης, Τάχατος, Πίρινεν και Τριανταφύλλου.

Διαιτητής ο Διαμαντόπουλος
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας, με βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο και Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, επίσης από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος από την ΕΠΣ Αργολίδας και AVAR ο Ράινχαρντ Μπαουξμπάουμ από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις