Προγνωστικά Στοιχήματος: Παίρνει προβάδισμα η Ατλέτικο Μαδρίτης

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπάγερν και να προσδοκά στο πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Μιλάνου. Χθες Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο 0-0, αύριο (28/04) διεξάγονται δύο ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός απ’ το παιχνίδι της Μαδρίτης, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι αναμετρήσεις σε Αμερική και Γιούροκαπ. Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προτάσεων του Betarades.gr, σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews των αγώνων και να εμπιστευτείτε τις κορυφαίες προβλέψεις στοιχήματος.

Άσσος με κάλυψη στη Μαδρίτη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.25 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με αυτοπεποίθηση μπαίνει η Ατλέτικο Μαδρίτης στην πέμπτη συμμετοχή της σε ημιτελική φάση Τσάμπιονς Λιγκ (ή Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης) της ιστορίας της. Στηριζόμενη στο γνωστό σκληροτράχηλο παιχνίδι της, η Ατλέτικο κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, με το ατυχές 2-1 του «Καμπ Νου» να δίνει τη σκυτάλη στο νικηφόρο 1-0 του «Βιθέντε Καλδερόν». Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της Αϊντχόφεν στη φάση των «16» (στη διαδικασία των πέναλτι, στο ισόπαλο 0-0 και τα δύο ματς), ενώ στη φάση των ομίλων οι Μαδριλένοι «έτρεξαν» σερί 4-1-1. Σημειώστε, δε, ότι η Ατλέτικο έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη φετινή διοργάνωση. Ταυτόχρονα, οι «ροχιμπλάνκος» έρχονται στο σημερινό ματς από μία πεντάδα νικών σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα πέντε ματς. Παραμένουν ισχυροί «μνηστήρες» του τίτλου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όντας αυτή τη στιγμή ισόβαθμοι στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα και στο +1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (απομένουν τρεις αγωνιστικές).

Απ’ την άλλη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναχωρεί το καλοκαίρι για τη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να συνδυάσει την ολοκλήρωση της προπονητικής του θητείας στην Μπάγερν με μία μεγάλη επιτυχία. Για 18η φορά στην ιστορία τους δίνουν το «παρών» οι Βαυαροί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπως παράλληλα και για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν. Η ελπίδα είναι ότι, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, δε θα φύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι από το πρώτο ματς επί ισπανικού εδάφους. Με σερί 5-0-1 έβγαλε η Μπάγερν τη φάση των ομίλων, όμως στις νοκ-άουτ φάσεις δυσκολεύτηκε αρκετά. Στους «16» χρειάστηκε τη διαδικασία της παράτασης για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γιουβέντους, ενώ στα προημιτελικά προκρίθηκε επί της Μπενφίκα με μία νίκη (1-0 στο πρώτο ματς) και μία ισοπαλία (2-2 στη ρεβάνς της Πορτογαλίας). Από αήττητο σερί 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις έρχονται οι Βαυαροί (8-3-0). Έχουν συνδυάσει με νίκες τα έξι τελευταία παιχνίδια τους για την Μπουντεσλίγκα (απολογισμός γκολ 15-1 σε αυτά τα έξι ματς), όπου οδηγούν με ασφάλεια την κούρσα, όντας στο +7 από τη 2η Ντόρτμουντ (81-74). Βέβαια, έχουν πάρει τη νίκη μόλις στις δύο από τις εννιά τελευταίες εξόδους τους για το Τσάμπιονς Λιγκ (2-3-4).

Δε χάνει το Κάνσας

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βανκούβερ – Κάνσας Σίτι, όπου θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.92. Από την εμφατική εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στο Ντάλας προέρχονται οι Βανκούβερ, σε ένα ματς που είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος και τους Φιγκερόα (αυτ.), Χάρβεϊ (63’) και Μανέ (77’) να είναι οι σκόρερ της αναμέτρησης. Το συγκρότημα του Καρλ Ρόμπινσον επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες μετά από τρία ματς στα οποία είχε μείνει και «άσφαιρο» και ανέβηκε στην 7η θέση της δυτικής περιφέρειας με 10 βαθμούς, όντας στο -2 από την εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Κόντρα στο Κάνσας οι γηπεδούχοι καλούνται να επαναλάβουν ίδια εμφάνιση με αυτήν της περασμένης εβδομάδας και να φτάσουν σε ακόμη ένα τρίποντο, που θα τους στείλει στην 6η θέση και θα αναπτερώσει εκ νέου το ηθικό τους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν back to back νίκες. Απ’ την άλλη, το Κάνσας προέρχεται απ’ την οριακή εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τους Σαν Χοσέ. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για το συγκρότημα του Πολ Βερμς, που φαίνεται να έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το δυναμικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε με τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Από την κορυφή της δυτικής περιφέρειας, πλέον έχει υποχωρήσει στην 6η θέση με 12 βαθμούς και ο Αμερικανός κόουτς καλείται να βρει άμεσα λύσεις και να επαναφέρει την ομάδα του και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Κόντρα στους Βανκούβερ οι φιλοξενούμενοι έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο έχουν δείξει πως αν «πιάσουν» ρυθμό, μπορούν να τα βάλουν με οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιαδήποτε έδρα της λίγκας.

Το «σηκώνει» η Γαλατασαράι

Πάμε στο μπάσκετ, όπου θα επιλέξουμε το -8.5 της Γαλατασαράι στον τελικό κόντρα στο Στρασβούργο σε απόδοση 1.93. Η Γαλατασαράι στην έδρα της φέτος έχει ηττηθεί μόνο μία φορά, από τη Νεπτούνας στην πρώτη φάση, έχοντας δηλαδή συμπληρώσει 10 νίκες σε 11 εντός έδρας αγώνες. Από την φάση των 16 και έπειτα έχασε όλα τα ματς εκτός, από Πινάρ, Μπάγερν, Γκραν Κανάρια, και στην έδρα της κάλυψε την διαφορά και πήρε τις προκρίσεις. Αντιθέτως η ομάδα του Στρασβούργου στην πορεία της στις φάσεις νοκ-άουτ ηττήθηκε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, από Όλντενμπουργκ, Νίζνι, Τρέντο, και ανέτρεψε την κατάσταση μακριά από την Γαλλία. Σήμερα θα «ομαλοποιηθούν» τα δεδομένα και μετά τη νίκη εντός του Στρασβούργου θα δούμε μία νίκη εντός της Γαλατασαράι που χρειάζεται επικράτηση πέντε πόντων και πάνω για να το κατακτήσει ενώ αντιστοίχως η ομάδα του Στρασβούργου κατακτά το τρόπαιο με νίκη ή ήττα μέχρι τριών πόντων (νίκη τεσσάρων πόντων της Γαλατά «οδηγεί» το ματς στην παράταση). Καλύτερη ομάδα η Γαλατά και μέχρι σήμερα έχει νικήσει όλους τους αντιπάλους της με διψήφια διαφορά, όμως η ομάδα του Στρασβούργου καθοδηγούμενη από τον σπουδαίο προπονητή Κολέ είναι ικανή ακόμα και για τη νίκη. Το χάντικαπ του αγώνα έχει προσφερθεί στους 8.5 πόντους πολύ παραπάνω δηλαδή από αυτό που αναζητά η Γαλατασαράι οπότε με ποντάρισμα στον «άσσο» ψάχνουμε μια εύκολη κατάκτηση της γηπεδούχου. Θα την εμπιστευθούμε γιατί και στον πρώτο αγώνα έδειξε ικανή να κάνει διψήφια διαφορά και να τελειώσει την ιστορία τίτλος αλλά η πίεση της αντίπαλης έδρας άλλαξε τα δεδομένα. Επιλογή λοιπόν η Γαλατασαράι -8.5.

Επιλογή απ’ τη Ρόδο

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το Under 150.5 πόντοι της αναμέτρησης Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός, σε απόδοση 1.90. Στη Ρόδο σήμερα το απόγευμα ο Κολοσσός θα τελειώσει τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα μπει στην διαδικασία σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει το 2-0 και θα αντιμετωπίσει τον Άρη στους ημιτελικούς των πλέι-οφ, στο δρόμο για τη συμμετοχή του σ’ έναν ακόμη τελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Πεδουλάκης από τον πρώτο αγώνα κιόλας έδειξε τις διαθέσεις του στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των πρασίνων, όπου θα έχει ξανά μεγάλο όπλο την πιεστική άμυνα σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ. Ο Κολοσσός τερματίζει μια επιτυχημένη σεζόν αφού διεκδίκησε μέχρι τις τελευταίες δύο αγωνιστικές την πέμπτη θέση αλλά την έχασε λόγω της ήττας εντός από την Κηφισιά την προτελευταία αγωνιστική. Ουσιαστικά αδιάφορο θεωρείται το ματς αλλά με Πεδουλάκη στον πάγκο του ισχυρού είναι απίθανο να δούμε ματς με γρήγορο ρυθμό, άλλωστε ο Κολοσσός στην έδρα του παρουσίασε κυρίως χαμηλά σκορ στην έδρα καθ’ όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου με μέσους όρους 76 στην επίθεση και 72 στην άμυνα. Στους 150.5 πόντους προσφέρεται το όριο της αγοράς Under/Over νούμερο που φαίνεται μεγάλο με την πρώτη ματιά και απλά οι εταιρείες επηρεάστηκαν από το πρώτο ματς το οποίο έφτασε μέχρι τους 154 πόντους λόγω κυρίως της πρώτης περιόδου που τέλειωσε 34-14 και γενικά της ικανότητας του ΠΑΟ να σκοράρει με ευκολία από μακρινή απόσταση. Θα παρουσιαστεί καλύτερος αμυντικά ο Κολοσσός ώστε να αποχαιρετήσει το κοινό του για τη σεζόν που λήγει και είναι πιθανό να επαληθευθεί το Under 150.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις