Δανεικούς από Αστέρα Τρίπολης ο Διαγόρας

Την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού των Ντίνο Γκρόζντανιτς και Θανάση Μιχόπουλου ανακοίνωσε ο Διαγόρας.

Η ανακοίνωση:

«Σε διπλή ενίσχυση προέβη ο Διαγόρας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, εχει αψογη συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο γηραιός μετά τον Γκάτα, αποκτά με δανεισμό απο την ΠΑΕ της Τρίπολης. Τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Μιχόπουλο. Και τον επίσης 20χρονο Κροάτη στόπερ Ντίνο Γκρόστανιτς.

Ο πρώτος βρίσκεται στον Αστέρα απο την περίοδο 2018-2019 και διακρίθηκε στους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε απο τον κ.Ράσταβατς. Ο δεύτερος πριν βρεθεί στον Αστέρα Τρίπολης πέρασε απο την U-17 της Δυναμό Ζάγκρεμπ, την U-17 της Σερβέτ, την U-19 της Μαρσόνια, την U-19 της Ντρακόβολατς και κατέληξε στον Αστέρα Τρίπολης απ’ όπου και αποκτήθηκε με δανεισμό.

Και οι δύο ήρθαν στο νησί μας με την αποστολή του Διαγόρα τη Δευτέρα το βράδυ και εντάχθηκαν στο προπονητικό πρόγραμμα του Πάρη Ανδράλα και των συνεργατών του. Αξίζει να σημειωθεί πως εάν το κρίνει ο τεχνικός της ομάδας, θα μπορούν να αγωνισθουν απο την 1η Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία η ΠΑΕ Διαγόρας ευχαριστεί την Διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης για την μέχρι τώρα αψογη συνεργασία.Τέτοιες σχέσεις βοηθούν τα νέα παιδιά να αναδειχτούν ποδοσφαιρικά. Ευχαριστεί επίσης τον κ.Μποροβήλο για την σημαντική βοήθειά του στην απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις