Πίστη για νίκη στον Ολυμπιακό Β. στο σημερινό παιχνίδι με Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Στο γήπεδο των Νέων Επιβατών, στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην τέταρτη φετινή τους έξοδο φιλοδοξούν να πάρουν το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κεραυνός ξέρει και αξιοποιεί τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται και δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτου έδρας.
Στον Ολυμπιακό φρόντισαν να προετοιμαστούν κατάλληλα όλη την εβδομάδα, έχοντας συλλέξει πληροφορίες για τον αντίπαλο, με τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη να δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για την κατάκτηση των τριών βαθμών, προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία και να ανέβουν ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι, ο Καβουσάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Σκοπελίτη και Διαμαντόπουλο να είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Οι Ψιάνος και Παπαϊωάννου θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κόλα, Αναστασίου και Καμπέρης, με τους Κατσαγεωργίου, Ντινιωτάκη και Μυλωνά να συνθέτουν την επιθετική τριάδα.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Βρονταράς, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Λάμπος, Σιουμουρέκης, Παπαδήμος, Γιαρλέλης, Καρατσόλης και Σταμπουλής.

Διαιτητής ο Τσάνης
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγελος Τσάνης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Βοηθοί του θα είναι οι Απόστολος Μπογιατζόγλου (Ημαθίας) και Αναστάσιος Σαμαράς (Ημαθίας). Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Απόστολος Προδαφίκας (Μακεδονίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις