Στον Βόλο αξιολογούν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και συνεχίζουν

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό δεν πήγε όπως θα το ήθελαν στον Βόλο. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 3-0 και η ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό τον Ιανουάριο γίνεται πάρα πολύ δύσκολη, με τους «πράσινους» να έχουν αποκτήσει ένα τεράστιο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Θα πρέπει να σταθούμε και στη διαφορετική τακτική που ακολούθησε ο Βόλος στο παιχνίδι, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος, με τον Κώστα Μπράτσο να επιλέγει να παίξει με τριάδα στην άμυνα (Εσκοβάλ, Σιέλης, Πίρινεν), θέλοντας να κερδίσει έναν επιπλέον παίκτη στη μεσαία γραμμή και επί της ουσίας χωρίς καθαρόαιμο αμυντικό χαφ, καθώς Μπαριέντος και Μεσκίδα, που έπαιξαν στον άξονα, δεν λογίζονται ως ανασταλτικοί μέσοι.

Οι απουσίες των Τάσου Τσοκάνη και Αντόνιο Λούνα, που δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού ανάγκασαν τον Κώστα Μπράτσο να διαφοροποιήσει τα πλάνα του, ενώ ο Αντονί Νοκέρ ήταν ο παίκτης που πήρε τη θέση του Πάολο Φερνάντες, με τα χαρακτηριστικά του Γάλλου εξτρέμ να είναι πολύ διαφορετικά από αυτά του Ισπανού, ο οποίος ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Στον Βόλο, πάντως, κρατούν την καλή εικόνα και την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν αντιπροσωπευτική της αξίας των παικτών του Βόλου, με τους «κυανέρυθρους» να τα παρατούν μετά το 3-0, βλέποντας και τους παίκτες του Παναθηναϊκού να επαναπαύονται στο σκορ και να παίζουν πιο συντηρητικά.

Ο Κώστας Μπράτσος και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αξιολογήσουν το παιχνίδι, να δουν τί έφταιξε και η ομάδα δέχθηκε τρία γκολ χωρίς να σκοράρει και να δουλέψουν με τους παίκτες, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη την προσεχή Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις