Ματσάρα με τελικό νικητή τον Μαγνησιακό

Μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα, ο Μαγνησιακός επικράτησε στην έδρα του, του ποιοτικού και αξιόμαχου Πυράσου με 3-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία μόλις στα 15′, όταν σουτ του Ζάχου απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας Τάσος. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή των φιλοξενουμένων με τους Σιώμο, Ζάχο, Οικονόμου και στο 18′ ο Αγιασιώτης με αριστερό βολέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 22′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βέρτζος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 31′ ο Πύρασος μείωσε με αυτογκόλ του Τρίμη, από εκτέλεση κόρνερ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Μαγνησιακός είχε καλές στιγμές να πετύχει και τρίτο τέρμα, με τον Σιώμο και τον Δημητριάδη όπως και ο Πύρασος στο 35′.

Στο 58′ ο Ροτζέριο με υπέροχο φάουλ εστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη κάνοντας το 2-2. Στο 62′ ο Μαγνησιακός πέτυχε το νικητήριο τέρμα με τον Σιώμο, μετά από εκτέλεση πλαγίου και κεφαλιά του Οικονόμου προς τον σκόρερ. Στο 65′ σωστά αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) ο Αγιασιώτης και ο Πύρασος άσκησε πίεση προς την εστία μας, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο. Στο 90’+4′ αποβλήθηκε σωστά και ο Τσάμης του Πυράσου για μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Διαιτητές: Θεοχάρης, Τασιόπουλος Κ., Κίττος.

Μαγνησιακός: Ράπτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Τρίμης (70′ Νούσιας), Οικονόμου, Αγιασιώτης, Βουρδάκης, Ζάχος (50′ Ροδίτης), Σιώμος (88′ Τσαπέρος).

Πύρασος: Τάσος, Μπούτλας, Νίνος, Μπασδάνης, Διαμαντένιας (65’ Τσάμης), Τσιότρας, Ροτζέριο, Θεοδωρόπουλος (75’ Καραγιώργος), Κατσιγιάννης (65’ Μπουμπούκης), Γκαραβέλας (89’ Στεργίου), Φουρκιώτης.

Αφιέρωσαν στην οικογένεια Χρυσάνθη

Η Διοίκηση, το Τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού αφιερώνουν αυτή τη νίκη στον Στέλιο Χρυσάνθη και τη σύζυγό του, για το ευχάριστο γεγονός της γεννήσεως της κορούλας τους.
Ευχόμαστε να τους ζήσει!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις