Είχε την ουσία ο Κισσαμικός

Όσο το δυνατόν ψηλότερα είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Κισσαμικό όσο η σεζόν οδεύει προς το φινάλε.

Η κρητική ομάδα επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα τη Μ. Τετάρτη (27/4) και πήρε το τρίποντο, επικρατώντας με 1-0 στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Β’ Εθνικής στο Μάλεμε. Έτσι ανέβηκε στην 6η θέση του πίνακα, έχοντας πλέον 48 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και η Λαμία. Από την άλλη οι «σταχυοφόροι» συνεχίζουν από την 11η θέση με 34 βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση, που δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους δύο αντιπάλους σημείωσε ο Ποκόνγκ στο 55ο λεπτό. Μάλιστα αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα του Αφρικανού άσου με τη φανέλα των «κυανόλευλων».

Μετά την εξέλιξη αυτή οι Χανιώτες έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους, μετά το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν, ενέτειναν τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος, ωστόσο τόσο το σουτ του Βλάχου στο 63΄, όσο και η κεφαλιά του Σαπαλίδη στο 67΄, δεν είχαν το αποτέλεσμα το οποίο αμφότεροι θα ήθελαν με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής) με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη (Ανατ. Αττικής) και Δασκαλάκη (Ηρακλείου).

Κίτρινη κάρτα: 78′ Γιαννίτσης

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ν’ Γκουέμ, Αυγενικού (82′ Μάνιας), Βλάχος (69′ Μάντζης), Ποκόνγκ, Σαπαλίδης (87′ Σκραπάρας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Βαφέας, Καπίας, Αμαραντίδης, Σαμουηλίδης, Καθάριος (72′ Καραμπάς), Συμελίδης, Μπιτάνγκ (66′ Μακρυδημήτρης), Βελλίνης (46′ Τοπούζης), Διαμαντόπουλος.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις